Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAIMAS F.C. BetancourtFC
ccc Tactiek DAVID1
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 35.4
very good Schieten adequate
very good Passen adequate
solid Verdedigen average


1e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Mikavica probeert naar een medespeler te passen. Auriolo probeert naar een medespeler te passen. Briceño is nu in balbezit. Briceño schiet op doel. Mezzaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Conişescu verovert de bal door een tackle van achteren. Auriolo geeft de bal voor. Akkurt rent richting de bal. Akkurt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - BetancourtFC 1:0

6e minuut.
Auriolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Auriolo geeft een hoge lob. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell schiet op doel. Mezzaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - BetancourtFC 2:0

8e minuut.
Scarso geeft een hoge lob. Inworp. García de Antona met een snelle inworp. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carbonell is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Auriolo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell draait met de bal, schiet en ... Mezzaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
García de Antona geeft een hoge lob. Akkurt kopt de bal weg. Daar is Tyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akkurt rent richting de bal. Akkurt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mikavica kopt de bal weg. Auriolo probeert naar een medespeler te passen. García de Antona probeert naar een medespeler te passen. Briceño rent richting de bal. Briceño haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAIMAS F.C. 32%, BetancourtFC 68%.
CHAIMAS F.C. - BetancourtFC 2:0

50e minuut.
Briceño is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scarso. Briceño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Auriolo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Auriolo passt de bal zonder na te denken. Mikavica probeert naar een medespeler te passen. Briceño rent richting de bal. Briceño haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Di Giorgi stond buitenspel. Guerrero maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Briceño rent richting de bal. Briceño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - BetancourtFC 3:0

63e minuut.
García de Antona rent richting de bal. García de Antona passt de bal zonder na te denken. Briceño is nu in balbezit. Briceño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - BetancourtFC 4:0

86e minuut.
Mikavica probeert naar een medespeler te passen. Vizcarrondo is nu in balbezit. Carbonell onderschept slim de pass. Akkurt rent richting de bal. Akkurt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carbonell rent richting de bal. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - BetancourtFC 5:0

87e minuut.
Auriolo passt de bal in één keer door. Briceño rent richting de bal. Tavares begaat een overtreding. Tavares krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAIMAS F.C. 34%, BetancourtFC 66%.
CHAIMAS F.C. - BetancourtFC 5:0