Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BetancourtFC CHAIMAS F.C.
DAVID1 Tactiek ccc
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
36 gemiddelde waardering 56.8
adequate Schieten formidable
average Passen very good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Olses kopt de bal weg. Tyliński is nu in balbezit. Carbonell onderschept slim de pass. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cwyl speelt de bal door. Gonstaw heeft problemen om de bal te vangen. Gonstaw passt de bal met de wreef. Akkurt rent richting de bal. Akkurt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Petit is nu in balbezit. Cwyl onderschept slim de pass. Cwyl passt de bal zonder na te denken. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BetancourtFC - CHAIMAS F.C. 0:1

16e minuut.
Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw passt de bal zonder na te denken. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt schiet op doel. Mezzaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BetancourtFC - CHAIMAS F.C. 0:2

19e minuut.
Akkurt onderschept slim de pass. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Akkurt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tavares geeft een hoge lob. García de Antona heeft problemen om de bal te vangen. García de Antona speelt de bal door. Daar is Gonstaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BetancourtFC - CHAIMAS F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BetancourtFC 65%, CHAIMAS F.C. 35%.
BetancourtFC - CHAIMAS F.C. 0:3

46e minuut.
Smuda komt het veld opgelopen. Briceño komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Cwyl probeert naar een medespeler te passen. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona geeft de bal voor. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Smuda verovert de bal door een tackle van achteren. Smuda passt de bal in één keer door. Carbonell rent richting de bal. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Petit de bal. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BetancourtFC - CHAIMAS F.C. 0:4

59e minuut.
García de Antona speelt de bal door. Briceño rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scarso. Scarso krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Olses met een snelle inworp. Carbonell rent richting de bal. Carbonell geeft de bal voor. Scarso onderschept slim de pass. Paal!

61e minuut.
Daar is Briceño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Briceño geeft een hoge lob. Smuda rent richting de bal. Smuda haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BetancourtFC - CHAIMAS F.C. 0:5

62e minuut.
Cwyl met een sublieme pass. García de Antona met een sublieme pass. Briceño is nu in balbezit. Briceño haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BetancourtFC - CHAIMAS F.C. 0:6

65e minuut.
García de Antona met een sublieme pass. Olses is nu in balbezit. Olses geeft een hoge lob. Briceño is nu in balbezit. Briceño schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
BetancourtFC - CHAIMAS F.C. 0:7

73e minuut.
Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl rent richting de bal. Cwyl geeft een lange en hoge pass. Smuda is nu in balbezit. Smuda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Briceño is nu in balbezit. Briceño speelt de bal door. Smuda rent richting de bal. Smuda draait met de bal, schiet en ... Mezzaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BetancourtFC - CHAIMAS F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BetancourtFC 59%, CHAIMAS F.C. 41%.
BetancourtFC - CHAIMAS F.C. 0:8