Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BetancourtFC Agues FC
DAVID1 Tactiek DEF
50% Balbezit 50%
27% Spel op eigen helft 73%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.7 gemiddelde waardering 44.2
goed Schieten matig
matig Passen solide
zwak Verdedigen redelijk


9e minuut.
Castellanos is nu in balbezit. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Edwards probeert naar een medespeler te passen. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BetancourtFC - Agues FC 1:0

34e minuut.
Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion geeft de bal voor. Klungelig pakt Castellanos de bal. Castellanos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Di Giorgi de bal onder controle te krijgen. Bryja bokst de bal weg.

34e minuut.
Maldonado kopt de bal weg. Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Di Giorgi is nu in balbezit. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Páez de bal onder controle te krijgen. Bryja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Petit passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vizcarrondo de bal. Zlatkovskis verovert de bal door een tackle van achteren. Zlatkovskis haalt uit met een fantastische trap. Mezzaro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BetancourtFC - Agues FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BetancourtFC 32%, Agues FC 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BetancourtFC - Agues FC 1:1

48e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carrero de bal. Carrero geeft een hoge lob. Di Giorgi springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Brion is nu in balbezit. Brion geeft de bal voor. Di Giorgi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Edwards de bal. Edwards schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bryja met een sublieme pass. Figueroa kopt de bal weg. Edwards speelt de bal door. Carrero is nu in balbezit. Carrero geeft de bal voor. Bryja bokst de bal weg. Pacheco probeert de bal met de borst te controleren.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Edwards met een sublieme pass. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar geeft een lange en hoge pass. Zlatkovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BetancourtFC 22%, Agues FC 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BetancourtFC - Agues FC 1:1