Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 00:30
  • Competitiewedstrijd: Monagas Cup
  • Stadion: Aqua Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8134
Agues FC BetancourtFC
DEF Tactiek DAVID1
51% Balbezit 49%
80% Spel op eigen helft 20%
4 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 34.2
adequate Schieten solid
solid Passen average
good Verdedigen weak


12e minuut.
Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa passt de bal zonder na te denken. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi onderschept slim de pass. Di Giorgi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Edwards geeft een lange en hoge pass. Daar is Santeliz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap. Bryja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - BetancourtFC 0:1

27e minuut.
Brion is nu in balbezit. Di Giorgi verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giorgi geeft een hoge lob. Pineda springt en kopt de bal. Bryja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - BetancourtFC 0:2

30e minuut.
Di Giorgi geeft de bal voor. Klungelig pakt Edwards de bal. Bryja speelt de bal door. Di Giorgi is nu in balbezit. Di Giorgi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - BetancourtFC 0:3

31e minuut.
Edwards speelt de bal door. Zlatkovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrero rent richting de bal. Zlatkovskis onderschept slim de pass. Zlatkovskis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mezzaro trapt de bal weg. Castellanos kopt de bal weg. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Yegüez de bal onder controle te krijgen. Bryja bokst de bal weg.

35e minuut.
Doeltrap. Mezzaro trapt de bal weg van het doel. Castellanos kopt de bal weg. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 78%, BetancourtFC 22%.
Agues FC - BetancourtFC 0:3

49e minuut.
Pacheco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Páez komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Edwards probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tyliński de bal. Edwards met een sublieme pass. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Santeliz met een harde bal richting middenveld. Di Giorgi is nu in balbezit. Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Di Giorgi draait met de bal, schiet en ... Daar is Maldonado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos draait met de bal, schiet en ... Páez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bryja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Edwards bereikt de bal nog maar net als eerste. Edwards geeft de bal voor. Daar is Castellanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tavares speelt de bal door. Daar is Petit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petit met een sublieme pass. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pineda met een sublieme pass. Edwards rent richting de bal. Edwards passt de bal in één keer door. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 82%, BetancourtFC 18%.
Agues FC - BetancourtFC 0:3