Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHAIMAS F.C. Cafeteros FC
ccc Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
18% Spel op eigen helft 82%
54 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
59.1 gemiddelde waardering 37.4
uitmuntend Schieten zwak
formidabel Passen zwak
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Auriolo speelt de bal door. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - Cafeteros FC 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Mărgăritescu de bal. Perez controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Conişescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Auriolo passt de bal zonder na te denken. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski schiet op doel. Csősz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - Cafeteros FC 2:0

16e minuut.
García de Antona geeft een hoge lob. Siewierski maakt een snoekduik en kopt de bal. Macitoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ferrer trapt de bal weg. Klungelig pakt Redondo de bal. Cwyl speelt de bal door. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - Cafeteros FC 3:0

20e minuut.
García de Antona met de inworp. Cwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona is nu in balbezit. García de Antona geeft een hoge lob. Siewierski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Auriolo is nu in balbezit. Auriolo geeft de bal voor. Klungelig pakt Akkurt de bal. Siewierski rent richting de bal. Siewierski schiet op doel. Csősz bokst de bal weg. Klungelig pakt Akkurt de bal. Siewierski rent richting de bal. Siewierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - Cafeteros FC 4:0

30e minuut.
Gonstaw probeert de bal met de borst te controleren. Mézga rent richting de bal. Gonstaw onderschept slim de pass. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap. Csősz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - Cafeteros FC 5:0

32e minuut.
Auriolo met een sublieme pass. Klungelig pakt García de Antona de bal. García de Antona met een sublieme pass. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Mézga geeft een lange en hoge pass. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona geeft een hoge lob. Daar is Gonstaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonstaw schiet op doel. Csősz bokst de bal weg.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auriolo met een snelle inworp. Cwyl speelt de bal door. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski schiet op doel. Csősz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Akkurt rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. García de Antona neemt de hoekschop. Gonstaw maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Macitoğlu geeft de bal voor. Siewierski probeert de bal aan de voet te houden. Áñez kopt de bal weg. Auriolo geeft een hoge lob. Siewierski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Siewierski onderschept slim de pass. Siewierski passt de bal met de wreef. Daar is Gonstaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap. Csősz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - Cafeteros FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAIMAS F.C. 24%, Cafeteros FC 76%.
CHAIMAS F.C. - Cafeteros FC 6:0

47e minuut.
Bărzoi onderschept slim de pass. García de Antona verovert de bal door een tackle van achteren. García de Antona speelt de bal door. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski draait met de bal, schiet en ... Csősz bokst de bal weg. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap. Csősz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Klungelig pakt Macitoğlu de bal. Siewierski rent richting de bal. Siewierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - Cafeteros FC 7:0

49e minuut.
Redondo rent richting de bal. Auriolo verovert de bal door een tackle van achteren. Auriolo speelt de bal door. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
García de Antona geeft de bal voor. Macitoğlu kopt de bal weg. Auriolo geeft de bal voor. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Csősz met een harde bal richting middenveld. Cwyl controleert de bal met de borst. Cwyl geeft de bal voor. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siewierski rent richting de bal. Siewierski schiet op doel. Csősz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - Cafeteros FC 8:0

54e minuut.
Áñez probeert naar een medespeler te passen. Perez rent richting de bal. Gonstaw verovert de bal door een tackle van achteren. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski schiet op doel. Csősz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt haalt uit met een fantastische trap. Csősz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - Cafeteros FC 9:0

55e minuut.
Perez rent richting de bal. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Perez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Perez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

55e minuut.
Siewierski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cwyl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw probeert naar een medespeler te passen. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski haalt uit met een fantastische trap. Csősz bokst de bal weg.

58e minuut.
García de Antona kopt de bal weg. Klungelig pakt Siewierski de bal. Macitoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski verovert de bal door een tackle van achteren. Siewierski draait met de bal, schiet en ... Csősz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. García de Antona geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gonstaw krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - Cafeteros FC 10:0

65e minuut.
Macitoğlu trapt de bal weg. Inworp. Auriolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cwyl rent richting de bal. Cwyl geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - Cafeteros FC 11:0

67e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Siewierski verovert de bal door een tackle van achteren. Siewierski probeert naar een medespeler te passen. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Gonstaw passt de bal zonder na te denken. Csősz speelt de bal door. García de Antona rent richting de bal. García de Antona geeft een lange en hoge pass. Siewierski krijgt zijn hoofd ertegen. Csősz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Redondo probeert naar een medespeler te passen. Mézga is nu in balbezit. Gonstaw verovert de bal door een tackle van achteren. Gonstaw draait met de bal, schiet en ... Csősz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - Cafeteros FC 12:0

74e minuut.
Tošović geeft een lange en hoge pass. García de Antona is nu in balbezit. García de Antona geeft een lange en hoge pass. Siewierski krijgt zijn hoofd ertegen. Csősz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - Cafeteros FC 13:0

76e minuut.
Cwyl speelt de bal door. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski passt de bal in één keer door. Akkurt rent richting de bal. Akkurt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cwyl passt de bal zonder na te denken. Auriolo heeft problemen om de bal te vangen. Auriolo met een sublieme pass. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
García de Antona rent richting de bal. García de Antona geeft een lange en hoge pass. Macitoğlu is nu in balbezit. Siewierski onderschept slim de pass. Siewierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - Cafeteros FC 14:0

85e minuut.
García de Antona is nu in balbezit. García de Antona met een sublieme pass. Siewierski is nu in balbezit. Siewierski schiet op doel. Csősz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siewierski maakt een snoekduik en kopt de bal. Csősz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Daar is Áñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona geeft een hoge lob. Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski draait met de bal, schiet en ... Csősz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Auriolo probeert naar een medespeler te passen. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl probeert naar een medespeler te passen. Akkurt is nu in balbezit. Akkurt draait met de bal, schiet en ... Csősz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macitoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski onderschept slim de pass. Siewierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHAIMAS F.C. - Cafeteros FC 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHAIMAS F.C. 13%, Cafeteros FC 87%.
CHAIMAS F.C. - Cafeteros FC 15:0