Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cafeteros FC CHAIMAS F.C.
Normal Tactiek ccc
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 54.9
average Schieten outstanding
weak Passen excellent
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwyl onderschept slim de pass. Cwyl passt de bal met de wreef. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw draait met de bal, schiet en ... Csősz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García de Antona met een snelle inworp. Cwyl speelt de bal door. Daar is Gonstaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Macitoğlu onderschept slim de pass. Gonstaw verovert de bal door een tackle van achteren. Gonstaw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - CHAIMAS F.C. 0:1

11e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Akkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Macitoğlu speelt de bal door. Auriolo geeft een hoge lob. Gonstaw springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt rent richting de bal. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Briceño rent richting de bal. Redondo verovert de bal door een tackle van achteren. Gonstaw verovert de bal door een tackle van achteren. Gonstaw draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Cwyl speelt de bal door. Auriolo rent richting de bal. Auriolo passt de bal zonder na te denken. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw draait met de bal, schiet en ... Csősz bokst de bal weg.

22e minuut.
Auriolo met een snelle inworp. Cwyl is nu in balbezit. Cwyl speelt de bal door. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Auriolo geeft een hoge lob. Akkurt kopt de bal weg. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - CHAIMAS F.C. 0:2

27e minuut.
Auriolo met de inworp. Cwyl met een sublieme pass. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw draait met de bal, schiet en ... Csősz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - CHAIMAS F.C. 0:3

28e minuut.
Csősz probeert naar een medespeler te passen. Cwyl rent richting de bal. Cwyl geeft de bal voor. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - CHAIMAS F.C. 0:4

37e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Cwyl verovert de bal door een tackle van achteren. Cwyl probeert naar een medespeler te passen. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeteros FC 80%, CHAIMAS F.C. 20%.
Cafeteros FC - CHAIMAS F.C. 0:4

51e minuut.
Macitoğlu rent richting de bal. Macitoğlu geeft een hoge lob. Gonstaw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García de Antona is nu in balbezit. García de Antona geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Csősz trapt de bal weg. Auriolo kopt de bal weg. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Ponce geeft een lange en hoge pass. Inworp. García de Antona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cwyl geeft de bal voor. Akkurt springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
García de Antona speelt de bal door. Briceño is nu in balbezit. Briceño passt de bal zonder na te denken. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw schiet op doel. Csősz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macitoğlu onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Auriolo zal de hoekschop nemen. Briceño maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Cwyl geeft een hoge lob. Daar is Macitoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - CHAIMAS F.C. 0:5

67e minuut.
García de Antona met de inworp. Cwyl rent richting de bal. Cwyl geeft een lange en hoge pass. Gonstaw maakt een snoekduik en kopt de bal. Csősz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Auriolo met de inworp. Cwyl speelt de bal door. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - CHAIMAS F.C. 0:6

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García de Antona met de inworp. Cwyl geeft een hoge lob. Akkurt maakt een snoekduik en kopt de bal. Csősz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - CHAIMAS F.C. 0:7

71e minuut.
Tošović verovert de bal door een tackle van achteren. Auriolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Auriolo passt de bal met de wreef. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkurt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gonstaw rent richting de bal. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw draait met de bal, schiet en ... Csősz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - CHAIMAS F.C. 0:8

76e minuut.
Dolas is nu in balbezit. Auriolo onderschept slim de pass. Auriolo geeft de bal voor. Gonstaw heeft problemen om de bal te vangen. Gonstaw haalt uit met een fantastische trap. Csősz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Mézga verovert de bal door een tackle van achteren. Mézga geeft een lange en hoge pass. Bouška kopt de bal weg. Auriolo geeft een lange en hoge pass. Gonstaw maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Akkurt is nu in balbezit. Ferrer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akkurt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Auriolo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - CHAIMAS F.C. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeteros FC 74%, CHAIMAS F.C. 26%.
Cafeteros FC - CHAIMAS F.C. 0:9