Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cafeteros FC BetancourtFC
Normal Tactiek DAVID1
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 35.9
average Schieten good
poor Passen average
solid Verdedigen weak


9e minuut.
Edwards geeft de bal voor. Di Giorgi kopt de bal weg. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Castellanos is nu in balbezit. Castellanos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Macitoğlu de bal. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi schiet op doel. Csősz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Ponce speelt de bal door. Áñez rent richting de bal. Áñez passt de bal zonder na te denken. Solano rent richting de bal. Solano geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Macitoğlu onderschept slim de pass. Castellanos verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda is nu in balbezit. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Áñez is nu in balbezit. Tavares legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Áñez raakt geblesseerd tijdens het duel. Áñez kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mezzaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - BetancourtFC 1:0

42e minuut.
Daar is Mézga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mézga verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Castellanos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeteros FC 57%, BetancourtFC 43%.
Cafeteros FC - BetancourtFC 1:0

52e minuut.
Redondo heeft problemen om de bal te vangen. Tavares is nu in balbezit. Tavares geeft een lange en hoge pass. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Tavares met een snelle inworp. Carrero is nu in balbezit. Carrero geeft de bal voor. Pineda krijgt zijn hoofd ertegen. Csősz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cafeteros FC - BetancourtFC 1:1

77e minuut.
Tavares onderschept slim de pass. Tavares geeft een lange en hoge pass. Macitoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Di Giorgi is nu in balbezit. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeteros FC 56%, BetancourtFC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cafeteros FC - BetancourtFC 1:1