Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 00:30
  • Competitiewedstrijd: Monagas Cup
  • Stadion: Aqua Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12149
Agues FC CHAIMAS F.C.
DEF Tactiek ccc
53% Balbezit 47%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 58
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 55.7
adequate Schieten formidable
solid Passen solid
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Figueroa rent richting de bal. Smuda verovert de bal door een tackle van achteren. Smuda probeert naar een medespeler te passen. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza passt de bal zonder na te denken. Ortiz is nu in balbezit. Smuda onderschept slim de pass. Smuda draait met de bal, schiet en ... Bryja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda schiet op doel. Bryja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Figueroa is nu in balbezit. Toro probeert naar een medespeler te passen. Carbonell rent richting de bal. Smuda rent richting de bal. Smuda schiet op doel. Bryja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Páez kopt de bal weg. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona passt de bal in één keer door. Smuda is nu in balbezit. Smuda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - CHAIMAS F.C. 0:1

8e minuut.
Carbonell draait met de bal, schiet en ... Figueroa speelt de bal door. Pacheco probeert de bal aan de voet te houden. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda schiet op doel. Bryja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Páez rent richting de bal. Maldonado speelt de bal door. Carbonell rent richting de bal. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Smuda schiet op doel. Yegüez probeert naar een medespeler te passen. Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell haalt uit met een fantastische trap. Bryja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mikavica neemt de hoekschop. Smuda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bolívar trapt de bal weg. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda onderschept slim de pass. Smuda schiet op doel. Bryja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Guerrero onderschept slim de pass. García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. García de Antona met een sublieme pass. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pacheco controleert de bal met de borst. Bryja probeert naar een medespeler te passen. Smuda rent richting de bal. Smuda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Maldonado geeft een lange en hoge pass. Auriolo kopt de bal weg. Carbonell is nu in balbezit. Smuda rent richting de bal. Smuda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell draait met de bal, schiet en ... Bryja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Auriolo speelt de bal door. Mikavica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikavica met een sublieme pass. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda schiet op doel. Bryja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - CHAIMAS F.C. 0:2

22e minuut.
Bolívar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García de Antona. Bolívar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bolívar met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Maldonado de bal. Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Brion met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell rent richting de bal. Páez onderschept slim de pass. Smuda onderschept slim de pass. Smuda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Otaiza met een snelle inworp. Carbonell rent richting de bal. Figueroa begaat een overtreding. Carbonell raakt geblesseerd tijdens het duel. Auriolo wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brion met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Smuda de bal. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bryja is nu in balbezit. Bryja geeft een hoge lob. Santeliz kan de bal niet met de borst controleren. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - CHAIMAS F.C. 0:3

30e minuut.
Bryja rent richting de bal. Auriolo verovert de bal door een tackle van achteren. Auriolo passt de bal met de wreef. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - CHAIMAS F.C. 0:4

32e minuut.
Doeltrap. Maldonado trapt de bal weg. Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Smuda rent richting de bal. Smuda haalt uit met een fantastische trap. Bryja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Maldonado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikavica met een snelle inworp. Carbonell geeft de bal voor. Briceño krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Figueroa met een harde bal richting middenveld. Smuda is nu in balbezit. Smuda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doeltrap. Figueroa met een harde bal richting middenveld. Briceño rent richting de bal. Briceño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Otaiza is nu in balbezit. Otaiza passt de bal met de wreef. Páez rent richting de bal. Smuda onderschept slim de pass. Smuda schiet op doel. Bryja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Yegüez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell draait met de bal, schiet en ... Yegüez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Mikavica is nu in balbezit. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikavica geeft een hoge lob. Klungelig pakt Briceño de bal. Briceño schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion geeft een lange en hoge pass. Smuda is nu in balbezit. Smuda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - CHAIMAS F.C. 0:5

40e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell passt de bal zonder na te denken. García de Antona rent richting de bal. García de Antona geeft de bal voor. Smuda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bolívar met een sublieme pass. Páez is nu in balbezit. Smuda onderschept slim de pass. Smuda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - CHAIMAS F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 86%, CHAIMAS F.C. 14%.
Agues FC - CHAIMAS F.C. 0:6

46e minuut.
Otaiza verovert de bal door een tackle van achteren. Osa met een sublieme pass. Briceño kopt de bal weg. Carbonell rent richting de bal. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
García de Antona rent richting de bal. García de Antona geeft een lange en hoge pass. Pacheco kan de bal niet met de borst controleren. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda haalt uit met een fantastische trap. Bryja bokst de bal weg.

56e minuut.
Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Mikavica speelt de bal door. Smuda rent richting de bal. Smuda schiet op doel. Bryja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - CHAIMAS F.C. 0:7

58e minuut.
Mikavica met de inworp. Auriolo rent richting de bal. Auriolo geeft een lange en hoge pass. Briceño krijgt zijn hoofd ertegen. Bryja maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Daar is Otaiza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otaiza passt de bal zonder na te denken. Santeliz is nu in balbezit. Smuda onderschept slim de pass. Smuda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
García de Antona met een sublieme pass. Auriolo heeft problemen om de bal te vangen. Auriolo speelt de bal door. Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Smuda maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal rolt over de achterlijn. Pacheco trapt de bal weg. Smuda rent richting de bal. Smuda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pacheco trapt de bal weg. Smuda is nu in balbezit. Smuda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Carbonell passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figueroa met een snelle inworp. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pacheco met een harde bal richting middenveld. Otaiza kopt de bal weg. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Figueroa rent richting de bal. Figueroa passt de bal zonder na te denken. Bolívar probeert de bal aan de voet te houden. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Santeliz geeft een lange en hoge pass. Inworp. García de Antona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Auriolo geeft een hoge lob. Smuda krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Otaiza speelt de bal door. Figueroa rent richting de bal. Smuda rent richting de bal. Briceño is nu in balbezit. Briceño schiet op doel. Bryja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 88%, CHAIMAS F.C. 12%.
Agues FC - CHAIMAS F.C. 0:7