Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:20
  • Competitiewedstrijd: TPM Cup
  • Stadion: Atlas Lions Stadium
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7207
Atlas Lions Myyr-York Rangers
5 2 1 2 A Tactiek brrrrrrring
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
50.5 gemiddelde waardering 41.4
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zwak


3e minuut.
Dumfries verovert de bal door een tackle van achteren. Dumfries geeft een lange en hoge pass. Janczar rent richting de bal. Janczar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Myyr-York Rangers 1:0

10e minuut.
Nijhuis rent richting de bal. Nijhuis geeft een hoge lob. Daar is Merilinna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar schiet op doel. Mutanen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Vlemmings probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Surman de bal. Surman geeft de bal voor. Janczar rent richting de bal. Janczar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Särkilammi controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Myyr-York Rangers 2:0

20e minuut.
Janczar passt de bal in één keer door. Surman is nu in balbezit. Surman met een sublieme pass. Janczar is nu in balbezit. Janczar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Myyr-York Rangers 3:0

22e minuut.
Klungelig pakt Kuusiluoma de bal. Vlemmings rent richting de bal. Kuusiluoma begaat een overtreding. Kuusiluoma krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Varonen met een sublieme pass. Viskari is nu in balbezit. Stevens speelt de bal door. Janczar is nu in balbezit. Janczar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Vlemmings met een sublieme pass. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman met een sublieme pass. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kuusiluoma rent richting de bal. Dumfries tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuusiluoma raakt geblesseerd tijdens het duel. Viskari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Canita geeft een lange en hoge pass. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Myyr-York Rangers 4:0

31e minuut.
Kuusiluoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens verovert de bal door een tackle van achteren. Stevens geeft de bal voor. Janczar rent richting de bal. Janczar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Vlemmings passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Surman de bal. Surman speelt de bal door. Janczar is nu in balbezit. Janczar haalt uit met een fantastische trap. Mutanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Myyr-York Rangers 5:0

42e minuut.
Surman met een snelle inworp. Stevens rent richting de bal. Stevens probeert naar een medespeler te passen. Janczar is nu in balbezit. Janczar draait met de bal, schiet en ... Mutanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Lions 37%, Myyr-York Rangers 63%.
Atlas Lions - Myyr-York Rangers 5:0

46e minuut.
Lämsä passt de bal in één keer door. Särkilammi rent richting de bal. Särkilammi speelt de bal door. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar draait met de bal, schiet en ... Mutanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Clain passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lancken de bal. Lancken geeft een lange en hoge pass. Kuusiluoma rent richting de bal. Kuusiluoma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuusiluoma is nu in balbezit. Kuusiluoma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - Myyr-York Rangers 5:1

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Canita met de inworp. Stevens geeft een hoge lob. Nijhuis rent richting de bal. Nijhuis schiet op doel. Mutanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Merilinna is nu in balbezit. Merilinna geeft een hoge lob. Canita probeert naar een medespeler te passen. Daar is Janczar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janczar schiet op doel. Mutanen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Lions 38%, Myyr-York Rangers 62%.
Atlas Lions - Myyr-York Rangers 5:1