Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Bois Comeback FC
captainhook5 Tactiek Newerabesko
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 35.3
average Schieten average
average Passen average
weak Verdedigen average


7e minuut.
Kokkidis geeft een lange en hoge pass. Miranda Barría geeft een lange en hoge pass. Asiltürkoğlu kopt de bal weg. Lisota is nu in balbezit. Lisota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Baddeley geeft een lange en hoge pass. Miranda Barría kopt de bal weg. Daar is Hoult, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ðức Thọ is nu in balbezit. Hoult verovert de bal door een tackle van achteren. Hoult geeft een lange en hoge pass. Kałuziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madero geeft een lange en hoge pass. Araújo is nu in balbezit. Asiltürkoğlu onderschept slim de pass. Asiltürkoğlu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Daar is Baddeley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baddeley passt de bal zonder na te denken. Ðức Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengler onderschept slim de pass. Fengler geeft een hoge lob. Korytkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Bois 40%, Comeback FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Bois - Comeback FC 0:0

72e minuut.
Ðức Thọ speelt de bal door. Fengler is nu in balbezit. Telejko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Telejko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Bois 40%, Comeback FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Bois - Comeback FC 0:0