Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Bois Atlas Lions
captainhook5 Tactiek 4-2-1-3
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
32.6 gemiddelde waardering 47.8
weak Schieten adequate
adequate Passen good
weak Verdedigen solid


2e minuut.
López González met een sublieme pass. Kałuziński rent richting de bal. Canita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canita krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Klungelig pakt Kałuziński de bal. Canita is nu in balbezit. Kałuziński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kałuziński krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Klungelig pakt Vlemmings de bal. Vlemmings speelt de bal door. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis draait met de bal, schiet en ... Gilligan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vlemmings speelt de bal door. Surman heeft problemen om de bal te vangen. Surman speelt de bal door. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nijhuis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hoult passt de bal zonder na te denken. Vlemmings bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlemmings geeft een hoge lob. Nijhuis rent richting de bal. Nijhuis draait met de bal, schiet en ... Gilligan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dumfries maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Surman is nu in balbezit. Surman passt de bal in één keer door. Nijhuis is nu in balbezit. Nijhuis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vlemmings geeft de bal voor. Menegardo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stevens. Stevens krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Bois 70%, Atlas Lions 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blue Bois - Atlas Lions 0:0

47e minuut.
Surman probeert naar een medespeler te passen. Vlemmings is nu in balbezit. Vlemmings passt de bal zonder na te denken. Stevens rent richting de bal. Stevens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Creece heeft problemen om de bal te vangen. Mol is nu in balbezit. Mol haalt uit met een fantastische trap. Gilligan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - Atlas Lions 0:1

49e minuut.
Canita is nu in balbezit. Canita geeft de bal voor. Creece kopt de bal weg. Stevens rent richting de bal. Stevens haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Dumfries bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumfries passt de bal met de wreef. Surman is nu in balbezit. Daar is Surman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Surman is nu in balbezit. Surman probeert naar een medespeler te passen. Stevens is nu in balbezit. Stevens geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Creece de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Stevens met een sublieme pass. Surman rent richting de bal. Araújo is nu in balbezit. Surman verovert de bal door een tackle van achteren. Surman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kałuziński is nu in balbezit. Dumfries verovert de bal door een tackle van achteren. Dumfries geeft een lange en hoge pass. Mol is nu in balbezit. Mol draait met de bal, schiet en ... Gilligan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nijhuis rent richting de bal. Nijhuis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Surman is nu in balbezit. Surman geeft de bal voor. Mol is nu in balbezit. Mol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Bois 64%, Atlas Lions 36%.
Blue Bois - Atlas Lions 0:1