Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Usefulones Comeback FC
45m-g+3 Tactiek Newerabesko
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
35 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
54.9 gemiddelde waardering 36.5
formidabel Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


2e minuut.
Zdunek met een sublieme pass. Olguín rent richting de bal. Olguín passt de bal met de wreef. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Zdunek is nu in balbezit. Zdunek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Guşiţă de bal. Guşiţă geeft een hoge lob. Vlahuţă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Rudzki de bal. Rudzki passt de bal met de wreef. Guşiţă geeft een lange en hoge pass. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zdunek met de inworp. Rudzki rent richting de bal. Rudzki passt de bal in één keer door. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. Korytkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Comeback FC 1:0

15e minuut.
Dinarte rent richting de bal. Dinarte met een sublieme pass. Klungelig pakt Vlahuţă de bal. Olguín is nu in balbezit. Olguín haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zdunek geeft de bal voor. Telejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Olguín onderschept slim de pass. Olguín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hupperts kopt de bal weg. Guşiţă heeft problemen om de bal te vangen. Guşiţă geeft een lange en hoge pass. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zdunek is nu in balbezit. Zdunek geeft een lange en hoge pass. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Comeback FC 2:0

31e minuut.
Madero is nu in balbezit. Madero passt de bal zonder na te denken. Telejko rent richting de bal. Vlahuţă onderschept slim de pass. Vlahuţă schiet op doel. Korytkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Rudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudzki geeft de bal voor. Vlahuţă is nu in balbezit. Olguín is nu in balbezit. Olguín haalt uit met een fantastische trap. Korytkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Olguín raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casavilca komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Rudzki geeft een lange en hoge pass. Madero bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Casavilca zijn tegenspeler op de grond. Casavilca krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Madero de bal. Casavilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casavilca draait met de bal, schiet en ... Korytkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă passt de bal zonder na te denken. Casavilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Casavilca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Comeback FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Usefulones 26%, Comeback FC 74%.
The Usefulones - Comeback FC 3:0

53e minuut.
Vlahuţă is nu in balbezit. Casavilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Comeback FC 4:0

55e minuut.
Guşiţă heeft problemen om de bal te vangen. Guşiţă geeft de bal voor. Vlahuţă kopt de bal weg. Casavilca is nu in balbezit. Casavilca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Zdunek heeft problemen om de bal te vangen. Zdunek geeft een lange en hoge pass. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. Korytkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Comeback FC 5:0

66e minuut.
Guşiţă geeft een hoge lob. Casavilca kopt de bal weg. Klungelig pakt Vlahuţă de bal. Vlahuţă schiet op doel. Korytkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Comeback FC 6:0

71e minuut.
Rudzki speelt de bal door. Guşiţă is nu in balbezit. Guşiţă speelt de bal door. Casavilca rent richting de bal. Casavilca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Doszko passt de bal met de wreef. Rudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudzki passt de bal met de wreef. Casavilca rent richting de bal. Casavilca haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Telejko is nu in balbezit. Zdunek onderschept slim de pass. Zdunek speelt de bal door. Casavilca is nu in balbezit. Casavilca schiet op doel. Korytkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Telejko geeft een hoge lob. Rudzki is nu in balbezit. Rudzki passt de bal met de wreef. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Albuşel is nu in balbezit. Zdunek verovert de bal door een tackle van achteren. Zdunek geeft een hoge lob. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Guşiţă rent richting de bal. Guşiţă geeft een hoge lob. Telejko is nu in balbezit. Vlahuţă onderschept slim de pass. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Usefulones 30%, Comeback FC 70%.
The Usefulones - Comeback FC 6:0