Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Myyr-York Rangers Blue Bois
brrrrrrring Tactiek jellybeanpuff
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
42.6 gemiddelde waardering 35.5
good Schieten adequate
solid Passen adequate
average Verdedigen weak


4e minuut.
Sánchez Benito passt de bal in één keer door. Daar is Varonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varonen met een sublieme pass. Sistola rent richting de bal. Sistola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Sánchez Benito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Benito geeft een lange en hoge pass. Daar is mintaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lämsä is nu in balbezit. Lämsä schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
López González raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Varonen met een snelle inworp. Clain is nu in balbezit. Clain geeft de bal voor. Sánchez Benito geeft de bal voor. Lämsä springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Blue Bois 1:0

37e minuut.
Daar is mintaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherry is nu in balbezit. Sánchez Benito onderschept slim de pass. Sistola bereikt de bal nog maar net als eerste. Sistola schiet op doel. Gilligan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myyr-York Rangers 32%, Blue Bois 68%.
Myyr-York Rangers - Blue Bois 1:0

48e minuut.
mintaz geeft de bal voor. Buitenspel voor Kałuziński. Goede buitenspelval van de verdediging. Varonen neemt vlug de vrije trap. Lämsä rent richting de bal. Lämsä schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Varonen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fengler kan de bal niet met de borst controleren. Lämsä is nu in balbezit. Lämsä geeft de bal voor. Sánchez Benito rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Varonen met de inworp. Clain heeft problemen om de bal te vangen. Clain passt de bal zonder na te denken. Lämsä is nu in balbezit. Lämsä haalt uit met een fantastische trap. Gilligan bokst de bal weg.

62e minuut.
Clain met een sublieme pass. Fengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengler geeft de bal voor. Kałuziński rent richting de bal. Kałuziński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Lämsä krijgt zijn hoofd ertegen. Kokkidis verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Varonen neemt de hoekschop. Lämsä maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Blue Bois 2:0

67e minuut.
Hoult is nu in balbezit. Hoult met een sublieme pass. Lämsä rent richting de bal. Lämsä schiet op doel. Gilligan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Blue Bois 3:0

73e minuut.
Parrish heeft problemen om de bal te vangen. Hoult bereikt de bal nog maar net als eerste. Lämsä begaat een overtreding. Lämsä krijgt een gele kaart. Hoult raakt geblesseerd tijdens het duel. Hoult zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kałuziński is nu in balbezit. Kałuziński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Varonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Varonen geeft de bal voor. Lämsä is nu in balbezit. Lämsä haalt uit met een fantastische trap. Gilligan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Blue Bois 4:0

90e minuut.
Sánchez Benito passt de bal zonder na te denken. Lämsä is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van mintaz ... Strafschop! Lämsä is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lämsä neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - Blue Bois 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myyr-York Rangers 39%, Blue Bois 61%.
Myyr-York Rangers - Blue Bois 5:0