Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Usefulones Atlas Lions
253press Tactiek 4-2-1-3
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
56.8 gemiddelde waardering 53.2
solide Schieten solide
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Zdunek is nu in balbezit. Zdunek speelt de bal door. Radaelli probeert naar een medespeler te passen. Widacha rent richting de bal. Widacha schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Arnaudi passt de bal zonder na te denken. Zdunek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdunek passt de bal met de wreef. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Hupperts passt de bal met de wreef. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli probeert naar een medespeler te passen. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. Vukojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Atlas Lions 1:0

13e minuut.
Dumfries bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumfries geeft de bal voor. Inworp. Radaelli met de inworp. Zdunek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Nieves rent richting de bal. Arnaudi onderschept slim de pass. Arnaudi met een sublieme pass. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Stevens kopt de bal weg. Vlemmings is nu in balbezit. Vlemmings probeert naar een medespeler te passen. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar schiet op doel. Pitusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Arnaudi passt de bal in één keer door. Halika bereikt de bal nog maar net als eerste. Noppert begaat een overtreding. Noppert krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Klungelig pakt Nijhuis de bal. Hardeveld tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nijhuis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nieves met een snel genomen vrije trap. Stevens kan de bal niet met de borst controleren. Stevens passt de bal in één keer door. Noppert is nu in balbezit. Noppert haalt uit met een fantastische trap. Pitusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nijhuis bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vlemmings zal de hoekschop nemen. Nijhuis maakt een snoekduik en kopt de bal. Pitusi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Noppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Noppert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Usefulones - Atlas Lions 1:1

29e minuut.
Dumfries onderschept slim de pass. Dumfries geeft de bal voor. Nijhuis kopt de bal weg. Noppert rent richting de bal. Noppert schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Arnaudi geeft een lange en hoge pass. Canita probeert naar een medespeler te passen. Noppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Noppert heeft problemen om de bal te vangen. Noppert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Hupperts met een sublieme pass. Stevens probeert naar een medespeler te passen. Noppert heeft problemen om de bal te vangen. Noppert draait met de bal, schiet en ... Poepon probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Winiarek geeft de bal voor. Inworp. Radaelli met een snelle inworp. Zdunek rent richting de bal. Zdunek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Usefulones 44%, Atlas Lions 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Usefulones - Atlas Lions 1:1

46e minuut.
Janczar speelt de bal door. Vlemmings heeft problemen om de bal te vangen. Vlemmings geeft de bal voor. Nijhuis is nu in balbezit. Nijhuis draait met de bal, schiet en ... Pitusi bokst de bal weg.

48e minuut.
Stevens geeft de bal voor. Pitusi met een sublieme pass. Olguín kopt de bal weg. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi haalt uit met een fantastische trap. Vukojević bokst de bal weg.

53e minuut.
Canita geeft een hoge lob. Noppert rent richting de bal. Noppert passt de bal met de wreef. Stevens rent richting de bal. Stevens haalt uit met een fantastische trap. Pitusi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Canita is nu in balbezit. Canita geeft een hoge lob. Widacha is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Widacha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Olguín rent richting de bal. Olguín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Atlas Lions 2:1

59e minuut.
Vlemmings met een sublieme pass. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar probeert naar een medespeler te passen. Noppert rent richting de bal. Noppert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Usefulones - Atlas Lions 2:2

71e minuut.
Stevens passt de bal zonder na te denken. Noppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar is nu in balbezit. Janczar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Atlas Lions 2:3

80e minuut.
Nieves rent richting de bal. Hupperts bereikt de bal nog maar net als eerste. Hupperts probeert naar een medespeler te passen. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. Vukojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Janczar met een sublieme pass. Nijhuis rent richting de bal. Noppert bereikt de bal nog maar net als eerste. Noppert schiet op doel. Pitusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Usefulones - Atlas Lions 2:4

90e minuut.
Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Canita zijn tegenspeler op de grond. Widacha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arnaudi met een snel genomen vrije trap. Widacha is nu in balbezit. Widacha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Usefulones 49%, Atlas Lions 51%.
The Usefulones - Atlas Lions 2:4