Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:20
  • Competitiewedstrijd: TPM Cup
  • Stadion: FC Dionyséen Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5669
Comeback FC Myyr-York Rangers
Newerabesko Tactiek brrrrrrring
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 51.8
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Carrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasovský onderschept slim de pass. Pasovský passt de bal met de wreef. Masnou bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Myyr-York Rangers 0:1

2e minuut.
Doszko speelt de bal door. Telejko is nu in balbezit. Pasovský onderschept slim de pass. Pasovský geeft een hoge lob. Masnou krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Vandereet is nu in balbezit. Vandereet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vandereet rent richting de bal. Vandereet schiet op doel. Korytkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Myyr-York Rangers 0:2

7e minuut.
Ðức Thọ met de inworp. Clain is nu in balbezit. Clain passt de bal zonder na te denken. Pasovský rent richting de bal. Pasovský draait met de bal, schiet en ... Korytkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Masnou springt en kopt de bal. Korytkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Masnou bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Masnou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pasovský krijgt zijn hoofd ertegen. Korytkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Myyr-York Rangers 0:3

18e minuut.
Belas geeft een hoge lob. Doszko kopt de bal weg. Albuşel controleert de bal met de borst. Masnou rent richting de bal. Masnou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Clain met een sublieme pass. Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet met een sublieme pass. Masnou rent richting de bal. Masnou schiet op doel. Korytkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pasovský rent richting de bal. Pasovský haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Myyr-York Rangers 0:4

20e minuut.
Clain bereikt de bal nog maar net als eerste. Clain passt de bal zonder na te denken. Pasovský is nu in balbezit. Pasovský draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Doszko de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Clain kopt de bal weg. Belas heeft problemen om de bal te vangen. Belas passt de bal met de wreef. Pasovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasovský draait met de bal, schiet en ... Korytkiewicz bokst de bal weg. Masnou is nu in balbezit. Masnou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Belas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Masnou maakt een snoekduik en kopt de bal. Korytkiewicz bokst de bal weg.

37e minuut.
Masnou passt de bal in één keer door. Pasovský rent richting de bal. Telejko met een sublieme pass. Pasovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasovský haalt uit met een fantastische trap. Korytkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Miranda Barría geeft de bal voor. Clain kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Buján de bal onder controle te krijgen. Belas bereikt de bal nog maar net als eerste. Belas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Masnou bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnou rent richting de bal. Masnou haalt uit met een fantastische trap. Korytkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Buján probeert naar een medespeler te passen. Ðức Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Belas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeback FC 73%, Myyr-York Rangers 27%.
Comeback FC - Myyr-York Rangers 0:4

46e minuut.
Vandereet speelt de bal door. Clain geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ðức Thọ de bal. Pasovský is nu in balbezit. Pasovský schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Belas onderschept slim de pass. Madero met een sublieme pass. Belas met een sublieme pass. Masnou rent richting de bal. Masnou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Klungelig pakt Buján de bal. Buján geeft de bal voor. Soldevilla controleert de bal met de borst. Dinarte rent richting de bal. Dinarte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carmicello probeert naar een medespeler te passen. Dinarte is nu in balbezit. Dinarte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Belas bereikt de bal nog maar net als eerste. Albuşel begaat een overtreding. Belas raakt geblesseerd tijdens het duel. Clain zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miranda Barría. Miranda Barría krijgt een gele kaart. Vandereet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Belas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Korytkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Belas geeft de bal voor. Masnou rent richting de bal. Masnou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Comeback FC - Myyr-York Rangers 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Comeback FC 64%, Myyr-York Rangers 36%.
Comeback FC - Myyr-York Rangers 0:5