Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Myyr-York Rangers SC Augarten
brrrrrrring Tactiek Taktik 3
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
51.9 gemiddelde waardering 49.3
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Maraver rent richting de bal. Maraver met een sublieme pass. Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan passt de bal in één keer door. Wessels geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dinamite is nu in balbezit. Dinamite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - SC Augarten 0:1

10e minuut.
Masnou passt de bal in één keer door. Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet schiet op doel. Nijs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Finstermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sârbulescu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech geeft een lange en hoge pass. Masnou rent richting de bal. Masnou draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Dinamite rent richting de bal. Clain is nu in balbezit. Dinamite onderschept slim de pass. Dinamite draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - SC Augarten 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myyr-York Rangers 52%, SC Augarten 48%.
Myyr-York Rangers - SC Augarten 0:2

48e minuut.
Nijs geeft een lange en hoge pass. Salm probeert de bal aan de voet te houden. Dinamite bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinamite schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - SC Augarten 0:3

50e minuut.
Külm probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Belas neemt de hoekschop. Masnou maakt een snoekduik en kopt de bal. Finstermann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - SC Augarten 1:3

52e minuut.
Quadros geeft een hoge lob. Maraver kopt de bal weg. Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Szpiech haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Masnou onderschept slim de pass. Stepanyan onderschept slim de pass. Stepanyan met een sublieme pass. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech haalt uit met een fantastische trap. Bunghitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Wolf geeft de bal voor. Daar is Sârbulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masnou bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnou draait met de bal, schiet en ... Finstermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - SC Augarten 2:3

59e minuut.
Vandereet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereet geeft een hoge lob. Quadros is nu in balbezit. Masnou verovert de bal door een tackle van achteren. Masnou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Hacker komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Wolf kopt de bal weg. Clain is nu in balbezit. Clain passt de bal zonder na te denken. Masnou is nu in balbezit. Masnou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Myyr-York Rangers - SC Augarten 3:3

75e minuut.
Hacker geeft de bal voor. Soldevilla heeft problemen om de bal te vangen. Soldevilla met een sublieme pass. Kumtepe geeft de bal voor. Dinamite krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Hacker rent richting de bal. Belas verovert de bal door een tackle van achteren. Belas passt de bal met de wreef. Masnou bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnou draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Belas onderschept slim de pass. Belas geeft de bal voor. Sârbulescu is nu in balbezit. Masnou onderschept slim de pass. Masnou schiet op doel. Finstermann bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - SC Augarten 4:3

88e minuut.
Na een snelle pass probeert Szpiech de bal onder controle te krijgen. Dinamite is nu in balbezit. Szpiech rent richting de bal. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Myyr-York Rangers - SC Augarten 4:4

90e minuut.
Wolf kopt de bal weg. Belas rent richting de bal. Belas passt de bal zonder na te denken. Masnou rent richting de bal. Masnou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Myyr-York Rangers - SC Augarten 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Myyr-York Rangers 47%, SC Augarten 53%.
Myyr-York Rangers - SC Augarten 5:4