Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Bois The Usefulones
jellybeanpuff Tactiek 253press
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 41
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
33.5 gemiddelde waardering 57.3
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
zwak Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Kałuziński met een sublieme pass. Creece bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha verovert de bal door een tackle van achteren. Widacha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Rudzki passt de bal met de wreef. Vlahuţă heeft problemen om de bal te vangen. Cherry bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... Gilligan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Hoult rent richting de bal. Radaelli verovert de bal door een tackle van achteren. Radaelli passt de bal met de wreef. Vlahuţă rent richting de bal. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Olguín bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Olguín rent richting de bal. Olguín haalt uit met een fantastische trap. Gilligan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Arnaudi verovert de bal door een tackle van achteren. Halika is nu in balbezit. Halika passt de bal met de wreef. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Inworp. Halika met een snelle inworp. Rudzki geeft een lange en hoge pass. Widacha is nu in balbezit. Widacha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Halika rent richting de bal. Radaelli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rudzki de bal. Rudzki geeft een hoge lob. Vlahuţă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Halika passt de bal zonder na te denken. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi geeft de bal voor. Rudzki rent richting de bal. Rudzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Radaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish rent richting de bal. Radaelli onderschept slim de pass. Radaelli geeft een lange en hoge pass. Olguín maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Arnaudi met een snelle inworp. Parrish rent richting de bal. Parrish passt de bal in één keer door. Radaelli rent richting de bal. Radaelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Arnaudi de bal. Arnaudi speelt de bal door. Vlahuţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... Gilligan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - The Usefulones 0:1

34e minuut.
Menzo is nu in balbezit. Arnaudi verovert de bal door een tackle van achteren. Arnaudi probeert naar een medespeler te passen. Olguín is nu in balbezit. Olguín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Olguín is nu in balbezit. Hoult bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă onderschept slim de pass. Vlahuţă schiet op doel. Gilligan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - The Usefulones 0:2

38e minuut.
Widacha rent richting de bal. Widacha geeft een hoge lob. Olguín is nu in balbezit. Olguín schiet op doel. Gilligan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - The Usefulones 0:3

40e minuut.
Radaelli heeft problemen om de bal te vangen. Hoult bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahuţă verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Rudzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudzki geeft een hoge lob. Parrish heeft problemen om de bal te vangen. Olguín is nu in balbezit. Olguín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Bois 85%, The Usefulones 15%.
Blue Bois - The Usefulones 0:3

47e minuut.
Arnaudi met een sublieme pass. Halika probeert naar een medespeler te passen. Daar is Radaelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halika rent richting de bal. Halika schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hoult de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Widacha zal de hoekschop nemen. Olguín maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Radaelli passt de bal in één keer door. Olguín is nu in balbezit. Kokkidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi is nu in balbezit. Arnaudi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rudzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudzki speelt de bal door. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Rudzki speelt de bal door. Radaelli is nu in balbezit. Radaelli passt de bal in één keer door. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Halika met een sublieme pass. Arnaudi met een sublieme pass. Olguín rent richting de bal. Olguín schiet op doel. Gilligan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - The Usefulones 0:4

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Widacha met een snelle inworp. Olguín controleert de bal met de borst. Olguín schiet op doel. Gilligan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - The Usefulones 0:5

80e minuut.
Klungelig pakt Menzo de bal. Arnaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudi passt de bal zonder na te denken. Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Widacha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Widacha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeegelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olguín onderschept slim de pass. Olguín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Cherry de bal. Rudzki verovert de bal door een tackle van achteren. Rudzki met een sublieme pass. Olguín is nu in balbezit. Olguín draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Halika rent richting de bal. Halika geeft een lange en hoge pass. Widacha is nu in balbezit. Widacha draait met de bal, schiet en ... Gilligan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Bois - The Usefulones 0:6

88e minuut.
Halika kopt de bal weg. Radaelli rent richting de bal. Radaelli met een sublieme pass. Vlahuţă is nu in balbezit. Vlahuţă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hardeveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Hardeveld geeft de bal voor. Widacha is nu in balbezit. Widacha draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Bois 78%, The Usefulones 22%.
Blue Bois - The Usefulones 0:6