Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shakespeare The Swamp Monsters
Classic 4442 Tactiek 3412
57% Balbezit 43%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 43.9
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Maqomayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maqomayev passt de bal in één keer door. Durakovic rent richting de bal. Vassell bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cabaye geeft de bal voor. Ings is nu in balbezit. Ings passt de bal in één keer door. Lineker rent richting de bal. Lineker geeft de bal voor. Anastasijević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Carter verovert de bal door een tackle van achteren. Bekő is nu in balbezit. Bekő speelt de bal door. Klungelig pakt Örnek de bal. Örnek haalt uit met een fantastische trap. Anastasijević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Budovinszky onderschept slim de pass. Budovinszky passt de bal met de wreef. Pečulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečulis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shakespeare 63%, The Swamp Monsters 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shakespeare - The Swamp Monsters 0:0

46e minuut.
Filippini komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Măcriş komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ings is nu in balbezit. Ings geeft de bal voor. Maqomayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Seaman verovert de bal door een tackle van achteren. Seaman schiet op doel. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Măcriş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carter. Măcriş raakt geblesseerd tijdens het duel. Cocman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Gunnell de bal. Kurtyka is nu in balbezit. Kurtyka schiet op doel. Doughty bokst de bal weg.

77e minuut.
Gunnell met een sublieme pass. Cocman is nu in balbezit. Daar is Cabaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cocman rent richting de bal. Cabaye geeft de bal voor. Doughty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Annunziata verovert de bal door een tackle van achteren. Annunziata geeft een lange en hoge pass. Vassell probeert de bal aan de voet te houden. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shakespeare - The Swamp Monsters 1:0

81e minuut.
Ings geeft de bal voor. Anastasijević probeert naar een medespeler te passen. Reid met een sublieme pass. Filippini is nu in balbezit. Filippini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Maqomayev passt de bal in één keer door. Ferdinand geeft een lange en hoge pass. Măcriş kopt de bal weg. Kurtyka is nu in balbezit. Kurtyka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shakespeare 48%, The Swamp Monsters 52%.
Shakespeare - The Swamp Monsters 1:0