Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Froosim United Generations Sittard
2023_5-3-2H-WB Tactiek 4132Attack
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 53.3
solid Schieten very good
excellent Passen solid
very good Verdedigen good


3e minuut.
Inworp. Regosz met een snelle inworp. Bociański is nu in balbezit. Bociański geeft de bal voor. Helmer springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Regosz passt de bal zonder na te denken. Resicki heeft problemen om de bal te vangen. Resicki met een sublieme pass. Helmer rent richting de bal. Helmer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kohn verovert de bal door een tackle van achteren. Kohn probeert naar een medespeler te passen. Zoetebier probeert naar een medespeler te passen. Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ... Gaćić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Noszczak kopt de bal weg. Resicki is nu in balbezit. Resicki geeft een hoge lob. van Ankeren krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - United Generations Sittard 1:0

16e minuut.
Kohn met een sublieme pass. Peters rent richting de bal. Peters haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Noszczak passt de bal zonder na te denken. Bociański is nu in balbezit. Bociański passt de bal zonder na te denken. Helmer is nu in balbezit. Helmer draait met de bal, schiet en ... Markus bokst de bal weg.

32e minuut.
Daar is Resicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Resicki speelt de bal door. Helmer rent richting de bal. Helmer schiet op doel. Markus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - United Generations Sittard 2:0

35e minuut.
Regosz probeert naar een medespeler te passen. Moens is nu in balbezit. Moens geeft een hoge lob. Kohn rent richting de bal. Kohn draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peters is nu in balbezit. Peters schiet op doel. Gaćić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - United Generations Sittard 2:1

37e minuut.
Regosz is nu in balbezit. Regosz probeert naar een medespeler te passen. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociański schiet op doel. Zoetemelk probeert de bal aan de voet te houden. Markus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Terpstra met de inworp. Heitinga is nu in balbezit. Heitinga passt de bal in één keer door. Kohn rent richting de bal. Kohn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 39%, United Generations Sittard 61%.
SC Froosim - United Generations Sittard 2:1

50e minuut.
Regosz kopt de bal weg. Resicki rent richting de bal. van Ankeren is nu in balbezit. van Ankeren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - United Generations Sittard 3:1

61e minuut.
Resicki geeft een lange en hoge pass. Markus met een sublieme pass. Regosz kopt de bal weg. Resicki is nu in balbezit. Resicki draait met de bal, schiet en ... Markus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - United Generations Sittard 4:1

62e minuut.
Karaivanov komt het veld opgelopen. Coméndez komt het veld opgelopen. Cáceres komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Coméndez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Terpstra de bal. Terpstra probeert naar een medespeler te passen. Kohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Heitinga passt de bal met de wreef. Terpstra is nu in balbezit. Terpstra passt de bal met de wreef. Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Franklin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Simons komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Coméndez passt de bal met de wreef. Terpstra rent richting de bal. Terpstra speelt de bal door. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Henny met een snelle inworp. Klungelig pakt Kohn de bal. Kohn probeert naar een medespeler te passen. Coméndez is nu in balbezit. Coméndez draait met de bal, schiet en ... Gaćić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Göçebe met een sublieme pass. Resicki is nu in balbezit. Cáceres onderschept slim de pass. Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer haalt uit met een fantastische trap. Markus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Resicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Helmer is nu in balbezit. Helmer draait met de bal, schiet en ... Markus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - United Generations Sittard 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 43%, United Generations Sittard 57%.
SC Froosim - United Generations Sittard 5:1