Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Generations Sittard Aruba Falcons
4132Attack Tactiek 5D23 updated
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
53.5 gemiddelde waardering 46.4
zeer goed Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


10e minuut.
Kohn met een sublieme pass. Zoetebier speelt de bal door. Kohn rent richting de bal. Kohn draait met de bal, schiet en ... Capota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Aruba Falcons 1:0

32e minuut.
Henny met de inworp. Daar is Kohn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kohn geeft een lange en hoge pass. Peters is nu in balbezit. Peters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Aruba Falcons 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 42%, Aruba Falcons 58%.
United Generations Sittard - Aruba Falcons 2:0

50e minuut.
Terpstra geeft een hoge lob. Kopacz is nu in balbezit. Peters onderschept slim de pass. Peters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Aruba Falcons 3:0

51e minuut.
Vermaelen passt de bal zonder na te denken. Rensenbrink bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn verovert de bal door een tackle van achteren. Kohn draait met de bal, schiet en ... Capota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Aruba Falcons 4:0

53e minuut.
Inworp. Minnema met een snelle inworp. van Bladeren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Bladeren geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Moens de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Terpstra is nu in balbezit. Terpstra probeert naar een medespeler te passen. Zoetebier bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetebier draait met de bal, schiet en ... Capota werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Aruba Falcons 5:0

60e minuut.
Zoetebier passt de bal met de wreef. Terpstra rent richting de bal. Terpstra met een sublieme pass. Zoetebier bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetebier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Aruba Falcons 6:0

61e minuut.
Ross komt het veld opgelopen. Karaivanov komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ross probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minnema met de inworp. van Bladeren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Bladeren geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Kopacz verovert de bal door een tackle van achteren. Kopacz geeft een lange en hoge pass. van Bladeren is nu in balbezit. van Bladeren draait met de bal, schiet en ... Markus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Aruba Falcons 6:1

72e minuut.
Zoetemelk probeert naar een medespeler te passen. Henny is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heintze. Heintze krijgt een gele kaart. Henny raakt geblesseerd tijdens het duel. Henny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kohn krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Heintze bereikt de bal nog maar net als eerste. Heintze passt de bal in één keer door. Vermaelen is nu in balbezit. Vermaelen geeft een hoge lob. van Bladeren springt en kopt de bal. Markus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van Bladeren zal de hoekschop nemen. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. ter Avest verovert de bal door een tackle van achteren. ter Avest haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Moens zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minnema bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heitinga. Heitinga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 49%, Aruba Falcons 51%.
United Generations Sittard - Aruba Falcons 6:1