Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
De Taaie Tijgers Geuzenboys
442HKII Tactiek mijn
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 56.7
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Fährmann de bal. Nothing bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fährmann. Fährmann krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Fährmann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Annala de bal. Gamer probeert naar een medespeler te passen. Perrin rent richting de bal. Perrin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Gamer geeft een lange en hoge pass. Dolder is nu in balbezit. Dolder passt de bal in één keer door. Perrin rent richting de bal. Perrin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Czerniakowski met een sublieme pass. Polito bereikt de bal nog maar net als eerste. Polito probeert naar een medespeler te passen. Perrin is nu in balbezit. Perrin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Polito is nu in balbezit. Polito geeft een hoge lob. Dolder heeft problemen om de bal te vangen. Dolder haalt uit met een fantastische trap. Gamer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Gamer probeert naar een medespeler te passen. Kanatçı speelt de bal door. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder haalt uit met een fantastische trap. Mendes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - Geuzenboys 1:0

29e minuut.
Annala speelt de bal door. Daar is Kurzaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perrin krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ancelotti kopt de bal weg. Annala rent richting de bal. Annala passt de bal in één keer door. Fährmann is nu in balbezit. Fährmann schiet op doel. Oślizło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Taaie Tijgers 47%, Geuzenboys 53%.
De Taaie Tijgers - Geuzenboys 1:0

51e minuut.
Braafheid speelt de bal door. Fährmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniakowski is nu in balbezit. Annala bereikt de bal nog maar net als eerste. Annala draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kanatçı probeert naar een medespeler te passen. Gamer rent richting de bal. Gamer passt de bal zonder na te denken. Kanatçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanatçı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kurzaj is nu in balbezit. Kurzaj speelt de bal door. Dolder is nu in balbezit. Perrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrin schiet op doel. Mendes bokst de bal weg.

64e minuut.
Ancelotti heeft problemen om de bal te vangen. Ancelotti probeert naar een medespeler te passen. Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid geeft een hoge lob. Fährmann krijgt zijn hoofd ertegen. Oślizło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Kanatçı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamer rent richting de bal. Gamer passt de bal met de wreef. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Givet passt de bal in één keer door. Polito is nu in balbezit. Beukers schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Beukers moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Beukers schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Polito wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Polito kan niet meer verder spelen. Harańczyk komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Gamer rent richting de bal. Gamer passt de bal zonder na te denken. Kanatçı geeft de bal voor. Perrin springt en kopt de bal. Mendes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - Geuzenboys 2:0

82e minuut.
Ancelotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancelotti passt de bal in één keer door. Fährmann is nu in balbezit. Fährmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - Geuzenboys 2:1

86e minuut.
Klungelig pakt Kanatçı de bal. Kurzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanatçı onderschept slim de pass. Kanatçı geeft een hoge lob. Dolder springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Taaie Tijgers - Geuzenboys 3:1

89e minuut.
Annala draait met de bal, schiet en ... Givet speelt de bal door. Klungelig pakt Kanatçı de bal. Braafheid geeft de bal voor. Annala springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Taaie Tijgers 49%, Geuzenboys 51%.
De Taaie Tijgers - Geuzenboys 3:1