Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Utrecht SC Froosim
Tactiek 4132.1 Tactiek 2023_5-3-2H-WB
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 54.7
adequate Schieten good
good Passen excellent
good Verdedigen solid


9e minuut.
Regosz kopt de bal weg. Bociański rent richting de bal. Bociański geeft de bal voor. Helmer rent richting de bal. Helmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - SC Froosim 0:1

12e minuut.
Graanoogst geeft een hoge lob. Breukers kopt de bal weg. Klungelig pakt Zincir de bal. Valke rent richting de bal. Valke schiet op doel. Gaćić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Klijnjan de bal onder controle te krijgen. Resicki geeft een lange en hoge pass. Daar is van Ankeren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helmer is nu in balbezit. Helmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - SC Froosim 0:2

20e minuut.
van Haaren kopt de bal weg. Göçebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Klijnjan zijn tegenspeler op de grond. Klijnjan krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Breukers kopt de bal weg. Noszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Helmer de bal. Helmer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Resicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Helmer maakt een snoekduik en kopt de bal. Bleeker probeert wanhopig de bal te grijpen. van Rooij bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - SC Froosim 0:3

30e minuut.
van Ankeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. van Veen begaat een overtreding. van Veen krijgt een gele kaart. Helmer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Resicki komt bij de bal en schiet. Bleeker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - SC Froosim 0:4

32e minuut.
Bociański rent richting de bal. Graanoogst onderschept slim de pass. Regosz onderschept slim de pass. Regosz geeft een lange en hoge pass. Helmer maakt een snoekduik en kopt de bal. Bleeker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Skrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyński geeft de bal voor. Bociański kopt de bal weg. van Ankeren rent richting de bal. van Ankeren schiet op doel. Bleeker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Graanoogst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Helmer is nu in balbezit. Helmer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bleeker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Utrecht 66%, SC Froosim 34%.
FC Utrecht - SC Froosim 0:4

50e minuut.
Wapenaar kopt de bal weg. Bociański rent richting de bal. van Veen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociański onderschept slim de pass. Bociański geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - SC Froosim 0:5

56e minuut.
Bükehan kopt de bal weg. Klungelig pakt Noszczak de bal. Noszczak geeft een hoge lob. Bociański kopt de bal weg. Daar is Wapenaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - SC Froosim 0:6

60e minuut.
van Veen is nu in balbezit. Noszczak is nu in balbezit. Noszczak speelt de bal door. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Schouwstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouwstra geeft een lange en hoge pass. Breukers kopt de bal weg. Valke is nu in balbezit. Valke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Noszczak geeft een hoge lob. van Ankeren kopt de bal weg. Resicki is nu in balbezit. van Ankeren is nu in balbezit. van Ankeren draait met de bal, schiet en ... Bleeker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Helmer is nu in balbezit. Resicki probeert naar een medespeler te passen. Bociański is nu in balbezit. Bociański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Utrecht 63%, SC Froosim 37%.
FC Utrecht - SC Froosim 0:6