Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aruba Falcons De Taaie Tijgers
5D23 updated Tactiek 442HKII
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 62.5
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Perrin is nu in balbezit. Kopacz verovert de bal door een tackle van achteren. Kanatçı rent richting de bal. Kanatçı geeft een lange en hoge pass. Dolder maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kanatçı is nu in balbezit. Minnema onderschept slim de pass. Minnema passt de bal zonder na te denken. ter Avest bereikt de bal nog maar net als eerste. ter Avest draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Kanatçı rent richting de bal. Kanatçı geeft een lange en hoge pass. Dolder heeft problemen om de bal te vangen. Dolder schiet op doel. Capota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - De Taaie Tijgers 0:1

23e minuut.
Gamer passt de bal zonder na te denken. Kanatçı rent richting de bal. Kanatçı passt de bal in één keer door. Perrin is nu in balbezit. Perrin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dolder rent richting de bal. De bal raakt de paal. Dolder rent richting de bal. Dolder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - De Taaie Tijgers 0:2

25e minuut.
van Bladeren verovert de bal door een tackle van achteren. van Bladeren passt de bal zonder na te denken. Vermaelen probeert naar een medespeler te passen. Gorter is nu in balbezit. Gorter draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Czerniakowski speelt de bal door. Kanatçı is nu in balbezit. Kanatçı speelt de bal door. Gamer rent richting de bal. Gamer draait met de bal, schiet en ... Capota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Perrin rent richting de bal. Perrin haalt uit met een fantastische trap. Capota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - De Taaie Tijgers 0:3

29e minuut.
Nothing verovert de bal door een tackle van achteren. Nothing geeft een lange en hoge pass. Gerets is nu in balbezit. Dolder verovert de bal door een tackle van achteren. Dolder haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Vermaelen passt de bal zonder na te denken. van Bladeren rent richting de bal. Magno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Bladeren raakt geblesseerd tijdens het duel. Vermaelen neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oślizło bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aruba Falcons 62%, De Taaie Tijgers 38%.
Aruba Falcons - De Taaie Tijgers 0:3

47e minuut.
Kanatçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanatçı geeft de bal voor. Dolder kopt de bal weg. Perrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer haalt uit met een fantastische trap. Capota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - De Taaie Tijgers 0:4

58e minuut.
Karakula passt de bal in één keer door. Gamer speelt de bal door. Kanatçı rent richting de bal. Kanatçı geeft de bal voor. Dolder krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Czerniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerniakowski passt de bal in één keer door. Gamer rent richting de bal. Gamer geeft een hoge lob. Dolder krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Kanatçı passt de bal met de wreef. Perrin is nu in balbezit. Perrin passt de bal in één keer door. Kanatçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanatçı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kanatçı passt de bal in één keer door. Perrin rent richting de bal. Perrin passt de bal in één keer door. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - De Taaie Tijgers 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aruba Falcons 55%, De Taaie Tijgers 45%.
Aruba Falcons - De Taaie Tijgers 0:5