Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aruba Falcons SC Froosim
Falcons 5D-1l Tactiek 2023_5-3-2H-WB
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
45.6 gemiddelde waardering 55.6
solide Schieten goed
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


15e minuut.
Skrzyński speelt de bal door. Kopacz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Helmer. Helmer krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Resicki is nu in balbezit. Resicki passt de bal met de wreef. Helmer rent richting de bal. Helmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - SC Froosim 0:1

18e minuut.
Resicki passt de bal zonder na te denken. Noszczak rent richting de bal. Noszczak passt de bal zonder na te denken. Bociański is nu in balbezit. Bociański schiet op doel. Capota bokst de bal weg.

26e minuut.
Kopacz verovert de bal door een tackle van achteren. Resicki is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Resicki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van Ankeren kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Noszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Noszczak passt de bal zonder na te denken. Resicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Resicki draait met de bal, schiet en ... Capota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - SC Froosim 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aruba Falcons 58%, SC Froosim 42%.
Aruba Falcons - SC Froosim 0:2

51e minuut.
Marais verovert de bal door een tackle van achteren. Marais passt de bal in één keer door. Resicki is nu in balbezit. Resicki schiet op doel. Capota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - SC Froosim 0:3

57e minuut.
Göçebe is nu in balbezit. Göçebe geeft de bal voor. Bociański kopt de bal weg. Helmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Helmer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Helmer verovert de bal door een tackle van achteren. Resicki is nu in balbezit. Resicki met een sublieme pass. van Ankeren rent richting de bal. van Ankeren draait met de bal, schiet en ... Capota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Aruba Falcons - SC Froosim 0:4

66e minuut.
Vermaelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bükehan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vermaelen raakt geblesseerd tijdens het duel. Minnema met een snel genomen vrije trap. Gorter springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Göçebe passt de bal in één keer door. Resicki rent richting de bal. Resicki passt de bal in één keer door. Helmer is nu in balbezit. Helmer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Noszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Göçebe is nu in balbezit. Gerets schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gerets krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aruba Falcons 62%, SC Froosim 38%.
Aruba Falcons - SC Froosim 0:4