Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Generations Sittard Geuzenboys
4132Attack Tactiek mijn
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.9 gemiddelde waardering 58.2
solid Schieten excellent
very good Passen very good
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Ancelotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancelotti passt de bal met de wreef. Braafheid probeert naar een medespeler te passen. Annala bereikt de bal nog maar net als eerste. Annala schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Schreurs is nu in balbezit. Schreurs passt de bal zonder na te denken. Zoetebier met een sublieme pass. Kohn is nu in balbezit. Kohn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Fährmann is nu in balbezit. Annala is nu in balbezit. Fährmann rent richting de bal. Annala bereikt de bal nog maar net als eerste. Annala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Geuzenboys 0:1

28e minuut.
Beukers passt de bal zonder na te denken. Ancelotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancelotti passt de bal in één keer door. Fährmann rent richting de bal. Fährmann haalt uit met een fantastische trap. Markus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Annala rent richting de bal. Annala schiet op doel. Zoetemelk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fährmann rent richting de bal. Fährmann haalt uit met een fantastische trap. Markus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kutiš geeft de bal voor. Zoetemelk heeft problemen om de bal te vangen. Fährmann rent richting de bal. Fährmann schiet op doel. Markus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Geuzenboys 0:2

31e minuut.
Zoetebier met een sublieme pass. Gustamarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid begaat een overtreding. Braafheid krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Braafheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Braafheid passt de bal met de wreef. Annala rent richting de bal. Annala draait met de bal, schiet en ... Markus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Geuzenboys 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 47%, Geuzenboys 53%.
United Generations Sittard - Geuzenboys 0:3

46e minuut.
Fährmann bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Henny. Fährmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beukers zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Annala springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kohn passt de bal zonder na te denken. Terpstra rent richting de bal. Terpstra probeert naar een medespeler te passen. Kohn is nu in balbezit. Kohn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ross speelt de bal door. Daar is Braafheid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braafheid passt de bal zonder na te denken. Annala rent richting de bal. Annala schiet op doel. Markus bokst de bal weg. Zoetemelk heeft problemen om de bal te vangen. Fährmann onderschept slim de pass. Fährmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - Geuzenboys 0:4

66e minuut.
Gustamarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustamarzo geeft de bal voor. Henny kopt de bal weg. Annala bereikt de bal nog maar net als eerste. Annala schiet op doel. Markus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Braafheid rent richting de bal. Braafheid probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ancelotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ancelotti passt de bal zonder na te denken. Braafheid geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Braafheid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Beukers bereikt de bal nog maar net als eerste. Beukers geeft de bal voor. Annala krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Kuperus geeft een hoge lob. Fährmann is nu in balbezit. Zoetemelk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zoetemelk krijgt een gele kaart. Fährmann is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beukers wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 51%, Geuzenboys 49%.
United Generations Sittard - Geuzenboys 0:4