Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Froosim De Taaie Tijgers
2023_5-3-2H-WB Tactiek 442HKII
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
55.5 gemiddelde waardering 59.1
good Schieten excellent
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Zincir speelt de bal door. Bociański rent richting de bal. Bociański met een sublieme pass. Helmer is nu in balbezit. Helmer schiet op doel. Oślizło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Inworp. Göçebe met de inworp. Resicki geeft de bal voor. Helmer maakt een snoekduik en kopt de bal. Oślizło werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - De Taaie Tijgers 1:0

31e minuut.
Czerniakowski speelt de bal door. Cəfərli rent richting de bal. Cəfərli geeft een lange en hoge pass. Dolder rent richting de bal. Dolder haalt uit met een fantastische trap. Gaćić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skrzyński verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Resicki kopt de bal weg. Givet bereikt de bal nog maar net als eerste. van Ankeren onderschept slim de pass. van Ankeren haalt uit met een fantastische trap. Oślizło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Magno rent richting de bal. Magno geeft een hoge lob. Regosz rent richting de bal. Regosz geeft een hoge lob. van Ankeren maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 39%, De Taaie Tijgers 61%.
SC Froosim - De Taaie Tijgers 1:0

47e minuut.
Czerniakowski probeert naar een medespeler te passen. Cəfərli is nu in balbezit. Cəfərli geeft de bal voor. Dolder is nu in balbezit. Dolder haalt uit met een fantastische trap. Gaćić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Noszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Göçebe is nu in balbezit. Göçebe geeft een hoge lob. Bociański is nu in balbezit. Bociański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Göçebe rent richting de bal. Gaius onderschept slim de pass. Gaius geeft een lange en hoge pass. Gamer is nu in balbezit. Gamer schiet op doel. Gaćić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gaius zal de hoekschop nemen. Göçebe rent richting de bal. Perrin onderschept slim de pass. Perrin geeft een lange en hoge pass. Dolder springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Göçebe geeft een hoge lob. van Ankeren kopt de bal weg. Czerniakowski geeft de bal voor. Perrin kopt de bal weg. Dolder is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Perrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrin geeft een lange en hoge pass. Dolder rent richting de bal. Dolder schiet op doel. Gaćić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 40%, De Taaie Tijgers 60%.
SC Froosim - De Taaie Tijgers 1:0