Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Utrecht Aruba Falcons
Tactiek 4132.1 S Tactiek 5D23 updated
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
41.7 gemiddelde waardering 47.3
adequate Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Gorter heeft problemen om de bal te vangen. Minnema bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petit. Petit krijgt een gele kaart.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. ter Avest met de inworp. Vermaelen rent richting de bal. Vermaelen geeft een hoge lob. Gorter krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
ter Avest geeft een hoge lob. Minnema bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnema passt de bal met de wreef. van Bladeren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Bladeren draait met de bal, schiet en ... Bleeker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Schouwstra rent richting de bal. Schouwstra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Valke de bal. Valke schiet op doel. Capota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - Aruba Falcons 1:0

37e minuut.
Heintze zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klijnjan probeert naar een medespeler te passen. Breukers rent richting de bal. Breukers schiet op doel. Capota maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - Aruba Falcons 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Utrecht 56%, Aruba Falcons 44%.
FC Utrecht - Aruba Falcons 2:0

46e minuut.
van Rooij probeert naar een medespeler te passen. Graanoogst bereikt de bal nog maar net als eerste. Graanoogst passt de bal zonder na te denken. van Bladeren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Bladeren haalt uit met een fantastische trap. Bleeker bokst de bal weg. Klungelig pakt Gorter de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - Aruba Falcons 2:1

51e minuut.
van Veen speelt de bal door. Schouwstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Schouwstra probeert naar een medespeler te passen. Valke is nu in balbezit. Valke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Petit geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Marais de bal onder controle te krijgen. Breukers rent richting de bal. Breukers haalt uit met een fantastische trap. Capota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - Aruba Falcons 3:1

59e minuut.
Daar is Breukers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breukers geeft de bal voor. Gerets geeft de bal voor. van Bladeren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Bladeren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Minnema passt de bal zonder na te denken. Gerets rent richting de bal. Gerets geeft een lange en hoge pass. Gorter maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - Aruba Falcons 3:2

77e minuut.
Valke probeert de bal aan de voet te houden. Kopacz geeft een hoge lob. Gorter kopt de bal weg. van Bladeren is nu in balbezit. van Bladeren draait met de bal, schiet en ... Bleeker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Schouwstra is nu in balbezit. Schouwstra passt de bal met de wreef. Breukers rent richting de bal. Breukers draait met de bal, schiet en ... Capota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Utrecht - Aruba Falcons 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Utrecht 50%, Aruba Falcons 50%.
FC Utrecht - Aruba Falcons 4:2