Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edmonton Zilupe Reinito
532 Tactiek tris aizsragi
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.4 gemiddelde waardering 52.9
redelijk Schieten solide
redelijk Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Fejta geeft een lange en hoge pass. Sorokins heeft problemen om de bal te vangen. Tītiņš onderschept slim de pass. Kramiņš rent richting de bal. Kramiņš schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Inworp. Türstig met de inworp. Virskulis speelt de bal door. Marvaldi is nu in balbezit. Marvaldi draait met de bal, schiet en ... Plūmītis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Fejta speelt de bal door. Daar is Tītiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acosta speelt de bal door. Tītiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tītiņš draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Virskulis verovert de bal door een tackle van achteren. Virskulis met een sublieme pass. Klungelig pakt Kante de bal. Kante geeft een hoge lob. Vršek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - Reinito 0:1

21e minuut.
Daar is Jaruphan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante passt de bal in één keer door. Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvaldi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Türstig kopt de bal weg. Domenech rent richting de bal. Domenech passt de bal in één keer door. Vršek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Domenech probeert naar een medespeler te passen. Kante rent richting de bal. Kante geeft een hoge lob. Marvaldi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Telesca speelt de bal door. Virskulis rent richting de bal. Virskulis speelt de bal door. Marvaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvaldi schiet op doel. Plūmītis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Alonso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vršek rent richting de bal. Alonso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alonso krijgt een gele kaart. Vršek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kante legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal. Plūmītis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Marvaldi is nu in balbezit. Marvaldi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Türstig met een sublieme pass. Zvirgzdiņš rent richting de bal. Kante probeert naar een medespeler te passen. Vršek rent richting de bal. Vršek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Sorokins geeft een hoge lob. Vršek heeft problemen om de bal te vangen. Kante met een sublieme pass. Marvaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvaldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zvirgzdiņš de bal. Vršek is nu in balbezit. Vršek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - Reinito 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edmonton Zilupe 59%, Reinito 41%.
Edmonton Zilupe - Reinito 0:2

46e minuut.
Mānulis komt het veld opgelopen. Klope komt het veld opgelopen. Kapteinis komt het veld opgelopen. Grabarz komt het veld opgelopen. Bodnieks komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Domenech passt de bal met de wreef. Klope speelt de bal door. Illimar probeert naar een medespeler te passen. Bodnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodnieks draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Torno met een snelle inworp. Kante is nu in balbezit. Kante geeft de bal voor. Marvaldi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - Reinito 0:3

74e minuut.
Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante geeft de bal voor. Marvaldi rent richting de bal. Marvaldi haalt uit met een fantastische trap. Plūmītis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - Reinito 0:4

82e minuut.
Kante verovert de bal door een tackle van achteren. Kante passt de bal in één keer door. Vršek rent richting de bal. Vršek schiet op doel. Plūmītis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - Reinito 0:5

83e minuut.
Kapteinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vršek onderschept slim de pass. Acosta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Acosta krijgt een gele kaart. Vršek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vršek kan niet meer verder spelen. Spars komt het veld opgelopen. Domenech zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grabarz speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Marvaldi de bal onder controle te krijgen. Kante bereikt de bal nog maar net als eerste. Kante haalt uit met een fantastische trap. Plūmītis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edmonton Zilupe 52%, Reinito 48%.
Edmonton Zilupe - Reinito 0:5