Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 18:28
  • Competitiewedstrijd: A.l.Z Cup
  • Stadion: New Trafford
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7681
FC Nymark FC Verpakus
FRN13 Tactiek GGG
56% Balbezit 44%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 39.9
outstanding Schieten good
solid Passen adequate
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
Lats bereikt de bal nog maar net als eerste. Āboliņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaad verovert de bal door een tackle van achteren. Schaad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - FC Verpakus 1:0

9e minuut.
Plaza onderschept slim de pass. Gökdeniz verovert de bal door een tackle van achteren. Tombs rent richting de bal. Tombs draait met de bal, schiet en ... Biraghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nymark - FC Verpakus 1:1

13e minuut.
Patmalnieks speelt de bal door. Isakovich rent richting de bal. Isakovich passt de bal met de wreef. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Doeltrap. Biraghi trapt de bal weg van het doel. Lats met een sublieme pass. Isakovich is nu in balbezit. Isakovich geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gökdeniz heeft problemen om de bal te vangen. Mamlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamlas geeft een hoge lob. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Schaad is nu in balbezit. Patmalnieks onderschept slim de pass. Patmalnieks passt de bal in één keer door. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... Biraghi bokst de bal weg.

39e minuut.
Felkl verovert de bal door een tackle van achteren. Felkl passt de bal in één keer door. Duhr rent richting de bal. Schaad verovert de bal door een tackle van achteren. Schaad draait met de bal, schiet en ... Vidzemnieks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Doeltrap. Stāmurs komt het veld opgelopen. Xanlarov komt het veld opgelopen. Verstraete komt het veld opgelopen. Purvājs komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 45%, FC Verpakus 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nymark - FC Verpakus 1:1

51e minuut.
Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca onderschept slim de pass. Iarca geeft een lange en hoge pass. Schaad rent richting de bal. Schaad schiet op doel. Purvājs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Verstraete heeft problemen om de bal te vangen. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. Purvājs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - FC Verpakus 2:1

53e minuut.
Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombs onderschept slim de pass. Tombs met een sublieme pass. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Abrahamsen probeert naar een medespeler te passen. Isakovich rent richting de bal. Felkl onderschept slim de pass. Felkl geeft de bal voor. Lăzăroiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Stāmurs probeert naar een medespeler te passen. Masson is nu in balbezit. Reyman verovert de bal door een tackle van achteren. Reyman geeft een hoge lob. Schaad springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Felkl probeert naar een medespeler te passen. Abrahamsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrahamsen geeft de bal voor. Schaad bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaad draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Reyman geeft de bal voor. Schaad kopt de bal weg. Abrahamsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu rent richting de bal. Schaad is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Felkl zal de hoekschop nemen. Schaad krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - FC Verpakus 3:1

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isakovich met de inworp. Felkl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schaad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - FC Verpakus 4:1

85e minuut.
Felkl passt de bal in één keer door. Abrahamsen speelt de bal door. Xanlarov speelt de bal door. Klungelig pakt Lăzăroiu de bal. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 49%, FC Verpakus 51%.
FC Nymark - FC Verpakus 4:1