Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 18:28
  • Competitiewedstrijd: A.l.Z Cup
  • Stadion: Reinito Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7259
Reinito ASK-Songhua
tris aizsragi Tactiek defend
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 58.2
good Schieten formidable
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


20e minuut.
Sorokins bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizik onderschept slim de pass. Lizik speelt de bal door. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Buitenspel voor Spars. Goede buitenspelval van de verdediging. Lizik neemt vlug de vrije trap. Relmulafken kopt de bal weg. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Reinito - ASK-Songhua 0:1

38e minuut.
Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo geeft de bal voor. Campos rent richting de bal. Struzyna verovert de bal door een tackle van achteren. Struzyna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Struzyna rent richting de bal. Struzyna draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Lizik is nu in balbezit. Struzyna rent richting de bal. Struzyna probeert naar een medespeler te passen. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Junde komt het veld opgelopen. Gran komt het veld opgelopen. Posesos komt het veld opgelopen. Konstantinov komt het veld opgelopen. Grote komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reinito 72%, ASK-Songhua 28%.
Reinito - ASK-Songhua 0:1

48e minuut.
Naiqun met een sublieme pass. Grote is nu in balbezit. Grote speelt de bal door. Struzyna rent richting de bal. Struzyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Konstantinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinov passt de bal met de wreef. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. Mălăiescu probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trường Vũ speelt de bal door. Sorokins kopt de bal weg. Kante speelt de bal door. Marvaldi rent richting de bal. Marvaldi haalt uit met een fantastische trap. Pascoalin bokst de bal weg.

64e minuut.
Konstantinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Grote speelt de bal door. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. Trường Vũ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. Trường Vũ maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Campos de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Trường Vũ trapt de bal weg van het doel. Gran is nu in balbezit. Gran geeft een hoge lob. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Naiqun onderschept slim de pass. Naiqun geeft de bal voor. Struzyna rent richting de bal. Struzyna draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reinito - ASK-Songhua 0:2

71e minuut.
Posesos passt de bal zonder na te denken. Grote is nu in balbezit. Grote probeert naar een medespeler te passen. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Reinito - ASK-Songhua 0:3

75e minuut.
Naiqun probeert naar een medespeler te passen. Domenech geeft een hoge lob. Virskulis kopt de bal weg. Kante is nu in balbezit. Kante schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Gran kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Konstantinov de bal onder controle te krijgen. Posesos met een sublieme pass. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Arce is nu in balbezit. Arce geeft een lange en hoge pass. Mălăiescu heeft problemen om de bal te vangen. Struzyna rent richting de bal. Struzyna draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Gran met een sublieme pass. Klungelig pakt Maertens de bal. Maertens passt de bal zonder na te denken. Konstantinov is nu in balbezit. Konstantinov draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Maertens passt de bal zonder na te denken. Posesos rent richting de bal. Posesos passt de bal met de wreef. Konstantinov is nu in balbezit. Konstantinov haalt uit met een fantastische trap. Trường Vũ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Campos de bal. Struzyna verovert de bal door een tackle van achteren. Struzyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Reinito - ASK-Songhua 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reinito 69%, ASK-Songhua 31%.
Reinito - ASK-Songhua 0:4