Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edmonton Zilupe libero
532 Tactiek 5+5
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 41.4
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


7e minuut.
Jaruphan geeft een lange en hoge pass. Libis bereikt de bal nog maar net als eerste. Libis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tītiņš de bal. Tītiņš haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Illimar onderschept slim de pass. Illimar geeft de bal voor. Kramiņš rent richting de bal. Kramiņš draait met de bal, schiet en ... Cabaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - libero 1:0

27e minuut.
Zvirgzdiņš geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulberts met de inworp. Gruzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruzītis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banka komt het veld opgelopen. Mānulis komt het veld opgelopen. Kapteinis komt het veld opgelopen. Audars komt het veld opgelopen. Klope komt het veld opgelopen. Grabarz komt het veld opgelopen. Bodnieks komt het veld opgelopen. Aspas komt het veld opgelopen. Paugurknābis komt het veld opgelopen. Zərgərli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edmonton Zilupe 59%, libero 41%.
Edmonton Zilupe - libero 1:0

48e minuut.
Audars onderschept slim de pass. Audars geeft de bal voor. Grabarz is nu in balbezit. Grabarz geeft een lange en hoge pass. Kapteinis maakt een snoekduik en kopt de bal. Cabaj bokst de bal weg.

54e minuut.
Bodnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Drullis verovert de bal door een tackle van achteren. Drullis passt de bal in één keer door. Aspas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Fejta rent richting de bal. Fejta probeert naar een medespeler te passen. Paugurknābis rent richting de bal. Bodnieks verovert de bal door een tackle van achteren. Bodnieks draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Grabarz rent richting de bal. Grabarz geeft een hoge lob. Aspas is nu in balbezit. Aspas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Edmonton Zilupe - libero 1:1

84e minuut.
Klope kopt de bal weg. Susurs bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodnieks onderschept slim de pass. Bodnieks draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - libero 2:1

86e minuut.
Ulberts is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulberts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gruzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruzītis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edmonton Zilupe 54%, libero 46%.
Edmonton Zilupe - libero 2:1