Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 18:28
  • Competitiewedstrijd: A.l.Z Cup
  • Stadion: JOYOBOYO STADIUM
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4140
MacanPutih Fc FC Verpakus
jalatunda Tactiek GGG
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 41.5
excellent Schieten average
solid Passen adequate
very good Verdedigen good


7e minuut.
Widakuweno met een sublieme pass. Rochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochim passt de bal in één keer door. Żyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyła haalt uit met een fantastische trap. Vidzemnieks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żyła bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - FC Verpakus 1:0

12e minuut.
Numfor probeert naar een medespeler te passen. Rochim rent richting de bal. Rochim passt de bal in één keer door. Żyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - FC Verpakus 2:0

13e minuut.
Berķis met een sublieme pass. Ayinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyła verovert de bal door een tackle van achteren. Żyła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - FC Verpakus 3:0

15e minuut.
Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek passt de bal in één keer door. Cechetto is nu in balbezit. Żyła heeft problemen om de bal te vangen. Żyła draait met de bal, schiet en ... Vidzemnieks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - FC Verpakus 4:0

18e minuut.
Cechetto probeert naar een medespeler te passen. Jelonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelonek met een sublieme pass. Żyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyła haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Żyła rent richting de bal. Żyła geeft een hoge lob. Daar is Vlašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cechetto is nu in balbezit. Cechetto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Isakovich probeert naar een medespeler te passen. Tombs is nu in balbezit. Leksono is nu in balbezit. Tombs onderschept slim de pass. Tombs draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Stāmurs komt het veld opgelopen. Duhr komt het veld opgelopen. Verstraete komt het veld opgelopen. Purvājs komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MacanPutih Fc 47%, FC Verpakus 53%.
MacanPutih Fc - FC Verpakus 4:0

47e minuut.
Widakuweno raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Widodo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ayinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyła verovert de bal door een tackle van achteren. Żyła heeft problemen om de bal te vangen. Żyła draait met de bal, schiet en ... Purvājs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - FC Verpakus 5:0

60e minuut.
Rochim controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Azpurua komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Isakovich probeert naar een medespeler te passen. Tombs met een sublieme pass. Barbars bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbars draait met de bal, schiet en ... Nur`afiq werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - FC Verpakus 5:1

71e minuut.
Cechetto rent richting de bal. Verstraete onderschept slim de pass. Żyła rent richting de bal. Żyła draait met de bal, schiet en ... Purvājs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - FC Verpakus 6:1

72e minuut.
Beketov komt het veld opgelopen. Gaburro komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Purvājs trapt de bal weg van het doel. Jelonek kopt de bal weg. Żyła heeft problemen om de bal te vangen. Żyła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MacanPutih Fc 49%, FC Verpakus 51%.
MacanPutih Fc - FC Verpakus 6:1