Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 18:28
  • Competitiewedstrijd: A.l.Z Cup
  • Stadion: Skinwalker Ranch
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6690
Skinwalker Ranch FC Nymark
+DampfNudePolka+ Tactiek FRN13
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 53.6
very good Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Abrahamsen met een sublieme pass. Lats rent richting de bal. Lats passt de bal zonder na te denken. Schaad bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - FC Nymark 0:1

8e minuut.
Stiefel passt de bal met de wreef. Kuschler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuschler probeert naar een medespeler te passen. Koch is nu in balbezit. Koch draait met de bal, schiet en ... Biraghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Schaad is nu in balbezit. Kistler onderschept slim de pass. Lats onderschept slim de pass. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu schiet op doel. Esposito bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - FC Nymark 0:2

43e minuut.
Flügister geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abrahamsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinwalker Ranch 49%, FC Nymark 51%.
Skinwalker Ranch - FC Nymark 0:2

47e minuut.
Daar is Koch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imellos bereikt de bal nog maar net als eerste. Imellos passt de bal in één keer door. Lang is nu in balbezit. Lang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kuschler speelt de bal door. Stiefel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stiefel geeft de bal voor. Lang rent richting de bal. Lang haalt uit met een fantastische trap. Biraghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Iarca verovert de bal door een tackle van achteren. Iarca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Von Steiger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuschler geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - FC Nymark 1:2

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scânteianu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Stiefel rent richting de bal. Stiefel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Iarca de bal. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang haalt uit met een fantastische trap. Biraghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Koch is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skinwalker Ranch - FC Nymark 2:2

69e minuut.
Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang speelt de bal door. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Klungelig pakt Lăzăroiu de bal. López Cinta rent richting de bal. Lăzăroiu onderschept slim de pass. Schaad rent richting de bal. Schaad schiet op doel. Esposito verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Reyman kopt de bal weg. Klungelig pakt Kistler de bal. Lats is nu in balbezit. Schaad bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lats speelt de bal door. Lăzăroiu rent richting de bal. Kistler verovert de bal door een tackle van achteren. Kistler geeft de bal voor. Koch springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Von Steiger geeft een lange en hoge pass. Stiefel is nu in balbezit. Stiefel speelt de bal door. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - FC Nymark 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinwalker Ranch 40%, FC Nymark 60%.
Skinwalker Ranch - FC Nymark 3:2