Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
libero Reinito
5+5 Tactiek tris aizsragi
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.4 gemiddelde waardering 54.5
good Schieten good
average Passen very good
adequate Verdedigen excellent


5e minuut.
Kante passt de bal in één keer door. Silahtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtar geeft een hoge lob. Torno rent richting de bal. Torno geeft de bal voor. Błaszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Libis is nu in balbezit. Marvaldi verovert de bal door een tackle van achteren. Marvaldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
libero - Reinito 0:1

11e minuut.
Audars probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sorokins is nu in balbezit. Audars tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Audars krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kante geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Audars de bal onder controle te krijgen. Marvaldi kopt de bal weg. Sorokins rent richting de bal. Sorokins schiet op doel. Błaszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Virskulis verovert de bal door een tackle van achteren. Virskulis probeert naar een medespeler te passen. Libis rent richting de bal. Marvaldi onderschept slim de pass. Marvaldi schiet op doel. Błaszkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Domenech probeert naar een medespeler te passen. Ulberts is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Virskulis. Ulberts raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Marvaldi rent richting de bal. Marvaldi geeft de bal voor. Klungelig pakt Audars de bal. Sorokins is nu in balbezit. Sorokins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
libero - Reinito 0:2

44e minuut.
Silahtar rent richting de bal. Silahtar geeft de bal voor. Marvaldi rent richting de bal. Marvaldi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: libero 61%, Reinito 39%.
libero - Reinito 0:2

46e minuut.
Banka komt het veld opgelopen. Avots komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ulberts kopt de bal weg. Silahtar is nu in balbezit. Aspas onderschept slim de pass. Aspas haalt uit met een fantastische trap. Trường Vũ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
libero - Reinito 1:2

63e minuut.
Ulberts passt de bal met de wreef. Aspas is nu in balbezit. Domenech begaat een overtreding. Aspas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Aspas kan niet meer verder spelen. Zeltītis komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kante is nu in balbezit. Kante geeft een lange en hoge pass. Marvaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvaldi draait met de bal, schiet en ... Błaszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
libero - Reinito 1:3

75e minuut.
Silahtar verovert de bal door een tackle van achteren. Silahtar passt de bal zonder na te denken. Marvaldi is nu in balbezit. Marvaldi draait met de bal, schiet en ... Błaszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Domenech probeert naar een medespeler te passen. Torno bereikt de bal nog maar net als eerste. Torno geeft een lange en hoge pass. Marvaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvaldi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
libero - Reinito 1:4

85e minuut.
Zeltītis speelt de bal door. Daar is Ulberts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulberts passt de bal met de wreef. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Virskulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Virskulis passt de bal met de wreef. Marvaldi rent richting de bal. Marvaldi schiet op doel. Błaszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
libero - Reinito 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: libero 55%, Reinito 45%.
libero - Reinito 1:5