Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 18:28
  • Competitiewedstrijd: A.l.Z Cup
  • Stadion: ASK IV Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 8780
ASK-Songhua Edmonton Zilupe
defend Tactiek 532
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 41.6
uitstekend Schieten goed
goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Lizik passt de bal met de wreef. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken geeft de bal voor. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Edmonton Zilupe 1:0

2e minuut.
Fejta probeert naar een medespeler te passen. Alonso kan de bal niet met de borst controleren. Relmulafken onderschept slim de pass. Relmulafken draait met de bal, schiet en ... Plūmītis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zankov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Relmulafken kopt de bal weg. Lizik is nu in balbezit. Lizik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gămălie speelt de bal door. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken passt de bal in één keer door. Grote is nu in balbezit. Grote geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Haave verovert de bal door een tackle van achteren. Haave probeert naar een medespeler te passen. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. Plūmītis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Edmonton Zilupe 2:0

35e minuut.
Haave is nu in balbezit. Haave geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fejta met een snelle inworp. Acosta geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Illimar rent richting de bal. Illimar probeert naar een medespeler te passen. Türstig heeft problemen om de bal te vangen. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna draait met de bal, schiet en ... Plūmītis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Edmonton Zilupe 3:0

42e minuut.
Grote passt de bal zonder na te denken. Lizik is nu in balbezit. Lizik passt de bal met de wreef. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK-Songhua 37%, Edmonton Zilupe 63%.
ASK-Songhua - Edmonton Zilupe 3:0

46e minuut.
Bodnieks komt het veld opgelopen. Grabarz komt het veld opgelopen. Klope komt het veld opgelopen. Konstantinov komt het veld opgelopen. Kapteinis komt het veld opgelopen. Mānulis komt het veld opgelopen. Pascoalin komt het veld opgelopen. Gran komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Naiqun probeert de bal met de borst te controleren. Naiqun probeert naar een medespeler te passen. Konstantinov is nu in balbezit. Konstantinov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Edmonton Zilupe 4:0

48e minuut.
Naiqun passt de bal met de wreef. Arce geeft de bal voor. Zankov kopt de bal weg. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bodnieks is nu in balbezit. Naiqun verovert de bal door een tackle van achteren. Naiqun speelt de bal door. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Lizik bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna speelt de bal door. Klungelig pakt Konstantinov de bal. Konstantinov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Posesos komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Zankov is nu in balbezit. Zankov geeft een hoge lob. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna schiet op doel. Plūmītis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Edmonton Zilupe 5:0

65e minuut.
Gran passt de bal met de wreef. Zvirgzdiņš is nu in balbezit. Konstantinov verovert de bal door een tackle van achteren. Konstantinov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Edmonton Zilupe 6:0

73e minuut.
Posesos is nu in balbezit. Acosta onderschept slim de pass. Bodnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna onderschept slim de pass. Struzyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Junde komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Fejta rent richting de bal. Gran verovert de bal door een tackle van achteren. Gran probeert naar een medespeler te passen. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Plūmītis trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Posesos de bal. Posesos passt de bal met de wreef. Konstantinov is nu in balbezit. Konstantinov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Posesos kopt de bal weg. Gran rent richting de bal. Gran passt de bal in één keer door. Konstantinov rent richting de bal. Konstantinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Illimar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

89e minuut.
Zankov is nu in balbezit. Zankov geeft de bal voor. Konstantinov controleert de bal met de borst. Konstantinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASK-Songhua - Edmonton Zilupe 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASK-Songhua 30%, Edmonton Zilupe 70%.
ASK-Songhua - Edmonton Zilupe 7:0