Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 18:28
  • Competitiewedstrijd: A.l.Z Cup
  • Stadion: New Trafford
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4855
FC Nymark MacanPutih Fc
FRN13 Tactiek jalatunda
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 58.9
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Schaad is nu in balbezit. Lats met een sublieme pass. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - MacanPutih Fc 1:0

12e minuut.
Lats passt de bal met de wreef. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman passt de bal met de wreef. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ... Prata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Leksono geeft een hoge lob. Inworp. Bärnsten met een snelle inworp. Reyman geeft een lange en hoge pass. Schaad maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - MacanPutih Fc 2:0

14e minuut.
Bärnsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärnsten passt de bal met de wreef. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - MacanPutih Fc 3:0

20e minuut.
Olmedo passt de bal zonder na te denken. Jelonek met een sublieme pass. Syahbani probeert naar een medespeler te passen. Żyła is nu in balbezit. Iarca met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Numfor rent richting de bal. Numfor geeft de bal voor. Mamlas heeft problemen om de bal te vangen. Żyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyła schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Plaza geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estop zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Syahbani geeft de bal voor. Tylas krijgt zijn hoofd ertegen. Biraghi bokst de bal weg.

32e minuut.
Syahbani geeft de bal voor. Biraghi speelt de bal door. Jelonek kopt de bal weg. Tylas kan de bal niet met de borst controleren. Tylas haalt uit met een fantastische trap. Biraghi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - MacanPutih Fc 3:1

34e minuut.
Reyman met een sublieme pass. Lăzăroiu rent richting de bal. Lats is nu in balbezit. Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Żyła rent richting de bal. Żyła passt de bal in één keer door. Syahbani bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahbani geeft een hoge lob. Tylas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Żyła rent richting de bal. Plaza verovert de bal door een tackle van achteren. Syahbani begaat een overtreding. Syahbani krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Syahbani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cechetto is nu in balbezit. Cechetto passt de bal zonder na te denken. Syahbani rent richting de bal. Syahbani geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Syahbani kopt de bal weg. Estop bereikt de bal nog maar net als eerste. Estop geeft de bal voor. Tylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Estop passt de bal in één keer door. Syahbani bereikt de bal nog maar net als eerste. Syahbani passt de bal in één keer door. Żyła is nu in balbezit. Żyła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biraghi met een harde bal richting middenveld. Jelonek kopt de bal weg. Tylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 60%, MacanPutih Fc 40%.
FC Nymark - MacanPutih Fc 3:1

50e minuut.
Żyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyła passt de bal met de wreef. Tylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylas haalt uit met een fantastische trap. Biraghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - MacanPutih Fc 3:2

53e minuut.
Klungelig pakt Plaza de bal. Plaza geeft een hoge lob. Inworp. Numfor met een snelle inworp. Cechetto geeft een hoge lob. Biraghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żyła springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nymark - MacanPutih Fc 3:3

60e minuut.
Inworp. Azpurua komt het veld opgelopen. Cechetto met een snelle inworp. Numfor bereikt de bal nog maar net als eerste. Numfor passt de bal met de wreef. Cechetto geeft de bal voor. Żyła springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tylas rent richting de bal. Tylas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - MacanPutih Fc 3:4

64e minuut.
Felkl rent richting de bal. Felkl speelt de bal door. Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman geeft een lange en hoge pass. Schaad springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Schaad is nu in balbezit. Lats rent richting de bal. Lats speelt de bal door. Reyman geeft een hoge lob. Lăzăroiu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Gaburro komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lats is nu in balbezit. Cechetto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lats is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hutagaol komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Widodo komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Beketov rent richting de bal. Lăzăroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cechetto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lăzăroiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lats kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Prata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Syahbani verovert de bal door een tackle van achteren. Syahbani met een sublieme pass. Gaburro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaburro haalt uit met een fantastische trap. Biraghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - MacanPutih Fc 3:5

85e minuut.
Klungelig pakt Bärnsten de bal. Widodo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bärnsten raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bärnsten neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Hutagaol de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - MacanPutih Fc 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 52%, MacanPutih Fc 48%.
FC Nymark - MacanPutih Fc 4:5