Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Verpakus Skinwalker Ranch
GGG Tactiek **Condor**mm**
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 14
7 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
40.6 gemiddelde waardering 52.2
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Vlašić kopt de bal weg. Arifoğlu rent richting de bal. Spiegel rent richting de bal. Tombs onderschept slim de pass. Tombs haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Lang is nu in balbezit. Ayinde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lang raakt geblesseerd tijdens het duel. Imellos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stiefel kopt de bal weg. Vlašić heeft problemen om de bal te vangen. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Stāmurs met een sublieme pass. Arifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. López Cinta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López Cinta krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Stāmurs passt de bal in één keer door. Kistler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kistler geeft een hoge lob. Lang rent richting de bal. Lang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Stiefel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Imellos is nu in balbezit. Imellos passt de bal met de wreef. López Cinta rent richting de bal. López Cinta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ayinde kopt de bal weg. Kuschler is nu in balbezit. Kuschler heeft problemen om de bal te vangen. Kuschler geeft een hoge lob. Lang krijgt zijn hoofd ertegen. Vidzemnieks bokst de bal weg.

25e minuut.
Isakovich rent richting de bal. Isakovich passt de bal met de wreef. Tombs rent richting de bal. Tombs schiet op doel. Esposito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Berķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Berķis geeft een hoge lob. Lang rent richting de bal. Lang schiet op doel. Vidzemnieks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kistler passt de bal zonder na te denken. Von Steiger rent richting de bal. Von Steiger geeft een hoge lob. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap. Vidzemnieks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Spiegel geeft een lange en hoge pass. Lang rent richting de bal. Daar is López Cinta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lang rent richting de bal. Lang schiet op doel. Vidzemnieks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
López Cinta is nu in balbezit. Vlašić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López Cinta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Engebråten komt het veld opgelopen. Purvājs komt het veld opgelopen. Duhr komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Imellos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verpakus 60%, Skinwalker Ranch 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Verpakus - Skinwalker Ranch 0:0

46e minuut.
Koch komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kuschler onderschept slim de pass. Lang rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Berķis ... Strafschop! Directe rode kaart, Berķis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Berķis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Lang raakt geblesseerd tijdens het duel. Koch zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Purvājs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Daar is López Cinta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arifoğlu passt de bal in één keer door. Tombs rent richting de bal. Tombs haalt uit met een fantastische trap. Esposito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Lang kopt de bal weg. Patmalnieks rent richting de bal. Stāmurs speelt de bal door. Tombs is nu in balbezit. Tombs draait met de bal, schiet en ... Esposito bokst de bal weg.

62e minuut.
Imellos geeft een lange en hoge pass. Stiefel rent richting de bal. Stiefel speelt de bal door. Koch is nu in balbezit. Koch schiet op doel. Purvājs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Skinwalker Ranch 0:1

68e minuut.
Doeltrap. Scânteianu komt het veld opgelopen. Motta komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Arifoğlu rent richting de bal. Arifoğlu passt de bal met de wreef. Tombs rent richting de bal. Tombs draait met de bal, schiet en ... Spiegel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vlašić speelt de bal door. Duhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang rent richting de bal. Lang schiet op doel. Purvājs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Skinwalker Ranch 0:2

85e minuut.
Arifoğlu passt de bal in één keer door. Tombs is nu in balbezit. Spiegel geeft de bal voor. Koch is nu in balbezit. Koch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verpakus 48%, Skinwalker Ranch 52%.
FC Verpakus - Skinwalker Ranch 0:2