Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Verpakus ASK-Songhua
GGG Tactiek defend
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 51.3
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Kikijs geeft een hoge lob. Struzyna rent richting de bal. Klungelig pakt Struzyna de bal. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. Vidzemnieks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - ASK-Songhua 0:1

13e minuut.
Kikijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikijs geeft een hoge lob. Struzyna kopt de bal weg. Relmulafken is nu in balbezit. Relmulafken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - ASK-Songhua 0:2

17e minuut.
Struzyna rent richting de bal. Menca begaat een overtreding. Struzyna raakt geblesseerd tijdens het duel. Maertens zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Menca kopt de bal weg. Lizik rent richting de bal. Lizik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Maertens rent richting de bal. Maertens passt de bal in één keer door. Grote speelt de bal door. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken draait met de bal, schiet en ... Vidzemnieks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patmalnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Patmalnieks geeft de bal voor. Maertens rent richting de bal. Maertens geeft een hoge lob. Vidzemnieks bokst de bal weg. Struzyna rent richting de bal. Struzyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - ASK-Songhua 0:3

36e minuut.
Pāns geeft een lange en hoge pass. Berķis kopt de bal weg. Zankov rent richting de bal. Zankov geeft de bal voor. Struzyna krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken schiet op doel. Vidzemnieks probeert naar een medespeler te passen. Relmulafken rent richting de bal. Relmulafken geeft de bal voor. Vidzemnieks bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verpakus 68%, ASK-Songhua 32%.
FC Verpakus - ASK-Songhua 0:3

46e minuut.
Gran komt het veld opgelopen. Konstantinov komt het veld opgelopen. Bouchet komt het veld opgelopen. Junde komt het veld opgelopen. Stāmurs komt het veld opgelopen. Engebråten komt het veld opgelopen. Kozlov komt het veld opgelopen. Purvājs komt het veld opgelopen. Pascoalin komt het veld opgelopen. Duhr komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Maertens onderschept slim de pass. Maertens geeft een hoge lob. Konstantinov rent richting de bal. Konstantinov schiet op doel. Purvājs probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Engebråten verovert de bal door een tackle van achteren. Gran probeert naar een medespeler te passen. Konstantinov is nu in balbezit. Konstantinov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - ASK-Songhua 0:4

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Junde met de inworp. Gran is nu in balbezit. Gran geeft een hoge lob. Struzyna krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Kikijs geeft een lange en hoge pass. Daar is Konstantinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinov onderschept slim de pass. Konstantinov haalt uit met een fantastische trap. Purvājs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Tombs kopt de bal weg. Daar is Ayinde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gran verovert de bal door een tackle van achteren. Konstantinov rent richting de bal. Konstantinov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Konstantinov rent richting de bal. Konstantinov haalt uit met een fantastische trap. Purvājs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - ASK-Songhua 0:5

82e minuut.
Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Arce passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kikijs de bal. Tombs is nu in balbezit. Tombs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Kozlov rent richting de bal. Kozlov passt de bal zonder na te denken. Engebråten bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna onderschept slim de pass. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verpakus 64%, ASK-Songhua 36%.
FC Verpakus - ASK-Songhua 0:5