Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:28
  • Competitiewedstrijd: A.l.Z Cup
  • Stadion: New Trafford
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4277
FC Nymark libero
FRN13 Tactiek 5+5
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 43.3
uitstekend Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


4e minuut.
Inworp. Biserčić met de inworp. Reyman rent richting de bal. Zeltītis verovert de bal door een tackle van achteren. Zeltītis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Lăzăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lăzăroiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bärnsten zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lăzăroiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - libero 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Daris de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bärnsten. Daris is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Banka met een snel genomen vrije trap. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Drullis rent richting de bal. Drullis geeft een hoge lob. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis schiet op doel. Biraghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nymark - libero 1:1

27e minuut.
Bärnsten is nu in balbezit. Bärnsten geeft een hoge lob. Klungelig pakt Schaad de bal. Schaad schiet op doel. Błaszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - libero 2:1

34e minuut.
Plaza geeft een lange en hoge pass. Lats probeert naar een medespeler te passen. Daar is Plaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeltītis verovert de bal door een tackle van achteren. Zeltītis schiet op doel. Biraghi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Koroki onderschept slim de pass. Lats bereikt de bal nog maar net als eerste. Lats probeert naar een medespeler te passen. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. Błaszkiewicz bokst de bal weg. Felkl is nu in balbezit. Felkl draait met de bal, schiet en ... Błaszkiewicz bokst de bal weg.

43e minuut.
Mamlas rent richting de bal. Ulberts bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ulberts zal de hoekschop nemen. Zeltītis springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Plaza heeft problemen om de bal te vangen. Plaza geeft een hoge lob. Bärnsten probeert de bal aan de voet te houden. Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - libero 3:1

45e minuut.
Audars komt het veld opgelopen. Strupis komt het veld opgelopen. Zərgərli komt het veld opgelopen. Paugurknābis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 51%, libero 49%.
FC Nymark - libero 3:1

47e minuut.
Reyman geeft een lange en hoge pass. Błaszkiewicz met een sublieme pass. Lats controleert de bal met de borst. Zeltītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeltītis haalt uit met een fantastische trap. Biraghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Audars rent richting de bal. Audars probeert naar een medespeler te passen. Zeltītis rent richting de bal. Zeltītis draait met de bal, schiet en ... Biraghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - libero 3:2

61e minuut.
Bärnsten onderschept slim de pass. Bärnsten passt de bal zonder na te denken. Felkl is nu in balbezit. Felkl geeft een hoge lob. Lăzăroiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - libero 4:2

62e minuut.
Banka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulberts rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ulberts geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zeltītis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - libero 4:3

66e minuut.
Zərgərli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Paugurknābis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăzăroiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lăzăroiu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

76e minuut.
Reyman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koroki de bal. Schaad rent richting de bal. Schaad draait met de bal, schiet en ... Błaszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - libero 5:3

78e minuut.
Paugurknābis rent richting de bal. Paugurknābis geeft een lange en hoge pass. Zərgərli speelt de bal door. Zeltītis is nu in balbezit. Zeltītis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Banka geeft een lange en hoge pass. Susurs rent richting de bal. Susurs geeft een lange en hoge pass. Zeltītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeltītis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 56%, libero 44%.
FC Nymark - libero 5:3