Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 18:28
  • Competitiewedstrijd: A.l.Z Cup
  • Stadion: JOYOBOYO STADIUM
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5567
MacanPutih Fc Reinito
jalatunda Tactiek tris aizsragi
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 54.5
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


11e minuut.
Żyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Cechetto is nu in balbezit. Cechetto passt de bal in één keer door. Rochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochim schiet op doel. Trường Vũ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Reinito 1:0

28e minuut.
Seven geeft een lange en hoge pass. Jelonek rent richting de bal. Jelonek probeert naar een medespeler te passen. Żyła rent richting de bal. Cechetto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Torno onderschept slim de pass. Torno passt de bal in één keer door. Kante met een sublieme pass. Vršek rent richting de bal. Vršek haalt uit met een fantastische trap. Nur`afiq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marvaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvaldi haalt uit met een fantastische trap. Nur`afiq bokst de bal weg.

39e minuut.
Marvaldi heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leksono. Marvaldi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kante zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vršek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Domenech is nu in balbezit. Domenech passt de bal in één keer door. Kante probeert naar een medespeler te passen. Daar is Virskulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Virskulis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MacanPutih Fc 58%, Reinito 42%.
MacanPutih Fc - Reinito 1:0

51e minuut.
Leksono rent richting de bal. Leksono passt de bal met de wreef. Cechetto probeert naar een medespeler te passen. Rochim heeft problemen om de bal te vangen. Rochim haalt uit met een fantastische trap. Trường Vũ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żyła is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Domenech passt de bal zonder na te denken. Virskulis is nu in balbezit. Siahaan maakt een afschuwelijke overtreding. Siahaan krijgt een gele kaart. Virskulis raakt geblesseerd tijdens het duel. Azpurua komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Numfor passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Silahtar de bal. Rochim rent richting de bal. Cechetto geeft een lange en hoge pass. Żyła krijgt zijn hoofd ertegen. Trường Vũ bokst de bal weg.

63e minuut.
Campos rent richting de bal. Campos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Numfor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cechetto geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Marvaldi passt de bal in één keer door. Yuliansyah rent richting de bal. Vršek onderschept slim de pass. Vršek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Doeltrap. Beketov komt het veld opgelopen. Gaburro komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Azpurua verovert de bal door een tackle van achteren. Jelonek rent richting de bal. Jelonek passt de bal met de wreef. Żyła heeft problemen om de bal te vangen. Żyła draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Widodo komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Trường Vũ probeert naar een medespeler te passen. Widodo kopt de bal weg. Campos rent richting de bal. Gaburro onderschept slim de pass. Gaburro draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Widodo is nu in balbezit. Widodo passt de bal met de wreef. Gaburro met een sublieme pass. Żyła is nu in balbezit. Żyła haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Reinito 2:0

88e minuut.
Campos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Widodo met een snelle inworp. Cechetto geeft een hoge lob. Trường Vũ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - Reinito 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MacanPutih Fc 32%, Reinito 68%.
MacanPutih Fc - Reinito 3:0