Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
libero FC Verpakus
5+5 Tactiek GGG
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 40.8
matig Schieten solide
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


8e minuut.
Libis heeft problemen om de bal te vangen. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Libis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Libis krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Ulberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Daris bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlašić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Daris is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Daris neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vidzemnieks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Biserčić kopt de bal weg. Ayinde geeft een hoge lob. Banka rent richting de bal. Gökdeniz verovert de bal door een tackle van achteren. Gökdeniz schiet op doel. Błaszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Tombs is nu in balbezit. Tombs passt de bal met de wreef. Xanlarov met een sublieme pass. Daar is Gökdeniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: libero 46%, FC Verpakus 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
libero - FC Verpakus 0:0

46e minuut.
Zərgərli komt het veld opgelopen. Audars komt het veld opgelopen. Engebråten komt het veld opgelopen. Duhr komt het veld opgelopen. Paugurknābis komt het veld opgelopen. Strupis komt het veld opgelopen. Stāmurs komt het veld opgelopen. Avots komt het veld opgelopen. Arifoğlu komt het veld opgelopen. Purvājs komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Paugurknābis is nu in balbezit. Tombs verovert de bal door een tackle van achteren. Tombs passt de bal zonder na te denken. Gökdeniz is nu in balbezit. Gökdeniz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Avots geeft de bal voor. Ulberts rent richting de bal. Ulberts passt de bal in één keer door. Daris is nu in balbezit. Daris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: libero 50%, FC Verpakus 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
libero - FC Verpakus 0:0