Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Edmonton Zilupe MacanPutih Fc
532 Tactiek jalatunda
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.3 gemiddelde waardering 48.9
good Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen solid


10e minuut.
Acosta is nu in balbezit. Cechetto onderschept slim de pass. Cechetto geeft een lange en hoge pass. Rochim springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - MacanPutih Fc 0:1

11e minuut.
Fejta kan de bal niet met de borst controleren. Kramiņš is nu in balbezit. Jelonek begaat een overtreding. Jelonek krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kramiņš rent richting de bal. Karisma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kramiņš raakt geblesseerd tijdens het duel. Illimar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Beketov de bal. Kramiņš is nu in balbezit. Kramiņš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Edmonton Zilupe - MacanPutih Fc 1:1

20e minuut.
Inworp. Fejta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Telesca geeft een hoge lob. Illimar is nu in balbezit. Illimar geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kramiņš rent richting de bal. Kramiņš haalt uit met een fantastische trap. Nur`afiq bokst de bal weg.

23e minuut.
Numfor met een sublieme pass. Cechetto is nu in balbezit. Türstig verovert de bal door een tackle van achteren. Rochim onderschept slim de pass. Rochim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Karisma rent richting de bal. Fejta verovert de bal door een tackle van achteren. Fejta speelt de bal door. Kramiņš is nu in balbezit. Kramiņš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jaruphan rent richting de bal. Jaruphan geeft de bal voor. Inworp. Numfor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cechetto geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Triyatna krijgt zijn hoofd ertegen. Zwili bokst de bal weg.

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rochim stond buitenspel. Kapteinis komt het veld opgelopen. Mānulis komt het veld opgelopen. Klope komt het veld opgelopen. Bodnieks komt het veld opgelopen. Grabarz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edmonton Zilupe 51%, MacanPutih Fc 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Edmonton Zilupe - MacanPutih Fc 1:1

48e minuut.
Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cechetto verovert de bal door een tackle van achteren. Cechetto speelt de bal door. Rochim is nu in balbezit. Rochim schiet op doel. Zwili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Fejta geeft de bal voor. Leksono kopt de bal weg. Kapteinis controleert de bal met de borst. Kapteinis schiet op doel. Nur`afiq werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edmonton Zilupe - MacanPutih Fc 2:1

65e minuut.
Inworp. Azpurua komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bodnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuliansyah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bodnieks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tylas komt het veld opgelopen. Grabarz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kapteinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapteinis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Siahaan verovert de bal door een tackle van achteren. Illimar onderschept slim de pass. Illimar passt de bal zonder na te denken. Kapteinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapteinis schiet op doel. Nur`afiq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Triyatna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvirgzdiņš onderschept slim de pass. Zvirgzdiņš geeft de bal voor. Bodnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodnieks draait met de bal, schiet en ... Nur`afiq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Mānulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Triyatna verovert de bal door een tackle van achteren. Jelonek rent richting de bal. Jelonek geeft een lange en hoge pass. Tylas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Widodo komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Fejta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klope probeert naar een medespeler te passen. Bodnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodnieks draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cechetto de bal onder controle te krijgen. Nur`afiq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edmonton Zilupe 50%, MacanPutih Fc 50%.
Edmonton Zilupe - MacanPutih Fc 2:1