Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 18:28
  • Competitiewedstrijd: A.l.Z Cup
  • Stadion: Reinito Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5686
Reinito Skinwalker Ranch
tris aizsragi Tactiek **Condor**mm**
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 56.6
solid Schieten excellent
solid Passen very good
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Daar is Vršek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kistler is nu in balbezit. Kante begaat een overtreding. Kante krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Spiegel kopt de bal weg. Virskulis met een sublieme pass. Marvaldi is nu in balbezit. Marvaldi schiet op doel. Esposito maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Reinito - Skinwalker Ranch 1:0

10e minuut.
Kuschler met een sublieme pass. Stiefel is nu in balbezit. Stiefel met een sublieme pass. Tarzan is nu in balbezit. Tarzan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Trường Vũ probeert naar een medespeler te passen. Von Steiger kan de bal niet met de borst controleren. Virskulis speelt de bal door. Marvaldi rent richting de bal. Marvaldi draait met de bal, schiet en ... Esposito probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Campos geeft de bal voor. Torno is nu in balbezit. Flügister begaat een overtreding. Flügister krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Torno kopt de bal weg. Kante met een sublieme pass. Virskulis bereikt de bal nog maar net als eerste. Virskulis geeft de bal voor. Marvaldi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Spiegel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Virskulis met een snelle inworp. Kante is nu in balbezit. Kante geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Kante de bal. Kante probeert naar een medespeler te passen. Marvaldi is nu in balbezit. Vršek is nu in balbezit. Vršek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Domenech is nu in balbezit. Domenech passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Virskulis de bal. Virskulis geeft de bal voor. Vršek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reinito 52%, Skinwalker Ranch 48%.
Reinito - Skinwalker Ranch 1:0

46e minuut.
Koch komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Von Steiger kopt de bal weg. Daar is Saner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silahtar rent richting de bal. Saner verovert de bal door een tackle van achteren. Saner geeft de bal voor. Trường Vũ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Flügister passt de bal in één keer door. Koch heeft problemen om de bal te vangen. Campos begaat een overtreding. Campos krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Buitenspel voor Marvaldi. Goede buitenspelval van de verdediging. López Cinta neemt vlug de vrije trap. Lang kopt de bal weg. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap. Trường Vũ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Flügister geeft een hoge lob. Lang kopt de bal weg. Domenech is nu in balbezit. Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Koch haalt uit met een fantastische trap. Trường Vũ bokst de bal weg. López Cinta geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Von Steiger onderschept slim de pass. Von Steiger speelt de bal door. Domenech geeft een hoge lob. Marvaldi rent richting de bal. Marvaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Motta komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kuschler probeert naar een medespeler te passen. Stiefel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stiefel passt de bal in één keer door. Daar is Koch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koch haalt uit met een fantastische trap. Trường Vũ bokst de bal weg.

77e minuut.
Kante probeert naar een medespeler te passen. Virskulis rent richting de bal. Virskulis passt de bal zonder na te denken. Daar is Marvaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marvaldi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Silahtar geeft de bal voor. Virskulis rent richting de bal. Virskulis geeft een lange en hoge pass. Marvaldi springt en kopt de bal. Spiegel probeert de bal met de borst te controleren. Motta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Saner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mariluan is nu in balbezit. Lang onderschept slim de pass. Lang draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Reinito - Skinwalker Ranch 1:1

89e minuut.
Torno met een snelle inworp. Kuschler geeft de bal voor. Koch is nu in balbezit. Koch draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Reinito 51%, Skinwalker Ranch 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Reinito - Skinwalker Ranch 1:1