Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Verpakus Reinito
GGG Tactiek tris aizsragi
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
43 gemiddelde waardering 55.5
goed Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Patmalnieks is nu in balbezit. Kante onderschept slim de pass. Kante passt de bal in één keer door. Vršek rent richting de bal. Vršek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Reinito 0:1

10e minuut.
Torno speelt de bal door. Klungelig pakt Kante de bal. Kante passt de bal met de wreef. Vršek is nu in balbezit. Vršek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kante geeft de bal voor. Virskulis kopt de bal weg. Menca is nu in balbezit. Marvaldi onderschept slim de pass. Isakovich bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Virskulis zal de hoekschop nemen. Marvaldi maakt een snoekduik en kopt de bal. Vidzemnieks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Reinito 0:2

26e minuut.
Torno geeft een lange en hoge pass. Marvaldi kopt de bal weg. Vršek is nu in balbezit. Vršek draait met de bal, schiet en ... Vidzemnieks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Reinito 0:3

29e minuut.
Isakovich probeert de bal met de borst te controleren. Patmalnieks probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vlašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marvaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvaldi draait met de bal, schiet en ... Vidzemnieks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Virskulis met een snelle inworp. Kante geeft een hoge lob. Marvaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marvaldi schiet op doel. Vidzemnieks probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Reinito 0:4

40e minuut.
Mălăiescu speelt de bal door. Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos probeert naar een medespeler te passen. Torno bereikt de bal nog maar net als eerste. Torno geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Domenech probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tombs rent richting de bal. Kante begaat een overtreding. Kante krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Silahtar probeert de bal aan de voet te houden. Tombs bereikt de bal nog maar net als eerste. Silahtar rent richting de bal. Tombs verovert de bal door een tackle van achteren. Tombs haalt uit met een fantastische trap. Trường Vũ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verpakus 56%, Reinito 44%.
FC Verpakus - Reinito 0:4

46e minuut.
Arifoğlu komt het veld opgelopen. Stāmurs komt het veld opgelopen. Engebråten komt het veld opgelopen. Duhr komt het veld opgelopen. Purvājs komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Vršek geeft de bal voor. Daar is Engebråten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marvaldi rent richting de bal. Marvaldi haalt uit met een fantastische trap. Purvājs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Reinito 0:5

53e minuut.
Mălăiescu onderschept slim de pass. Mălăiescu geeft de bal voor. Marvaldi is nu in balbezit. Marvaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Reinito 0:6

59e minuut.
Torno bereikt de bal nog maar net als eerste. Torno probeert naar een medespeler te passen. Krepšs rent richting de bal. Vršek verovert de bal door een tackle van achteren. Vršek schiet op doel. Purvājs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Krepšs geeft de bal voor. Inworp. Torno met de inworp. Kante geeft een lange en hoge pass. Marvaldi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kante haalt uit met een fantastische trap. Isakovich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Virskulis rent richting de bal. Virskulis geeft een lange en hoge pass. Krepšs kopt de bal weg. Purvājs bokst de bal weg.

75e minuut.
Mălăiescu onderschept slim de pass. Mălăiescu speelt de bal door. Domenech bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökdeniz onderschept slim de pass. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gökdeniz rent richting de bal. Gökdeniz haalt uit met een fantastische trap. Trường Vũ werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Arifoğlu probeert naar een medespeler te passen. Isakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Isakovich speelt de bal door. Tombs heeft problemen om de bal te vangen. Tombs draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Arifoğlu passt de bal zonder na te denken. Gökdeniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tombs onderschept slim de pass. Tombs draait met de bal, schiet en ... Trường Vũ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verpakus - Reinito 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verpakus 49%, Reinito 51%.
FC Verpakus - Reinito 1:6