Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:28
  • Competitiewedstrijd: A.l.Z Cup
  • Stadion: New Trafford
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5205
FC Nymark Edmonton Zilupe
FRN13 Tactiek 532
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 42.3
formidable Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Reyman rent richting de bal. Reyman geeft de bal voor. Daar is Jaruphan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schaad is nu in balbezit. Schaad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Edmonton Zilupe 1:0

12e minuut.
Daar is Tītiņš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illimar is nu in balbezit. Illimar geeft een hoge lob. Kramiņš rent richting de bal. Kramiņš draait met de bal, schiet en ... Biraghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Reyman met de inworp. Bärnsten rent richting de bal. Bärnsten passt de bal zonder na te denken. Reyman geeft een hoge lob. Lăzăroiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Plaza heeft problemen om de bal te vangen. Plaza met een sublieme pass. Reyman geeft een hoge lob. Schaad springt en kopt de bal. Zwili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Acosta passt de bal met de wreef. Kramiņš is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plaza. Plaza krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Inworp. Felkl met een snelle inworp. Bärnsten is nu in balbezit. Bärnsten geeft een hoge lob. Jaruphan onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bärnsten geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schaad springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lăzăroiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fejta. Lăzăroiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bärnsten zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schaad springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Acosta rent richting de bal. Bärnsten onderschept slim de pass. Bärnsten probeert naar een medespeler te passen. Reyman rent richting de bal. Reyman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Zwili geeft een lange en hoge pass. Kramiņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramiņš passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tītiņš de bal. Tītiņš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 43%, Edmonton Zilupe 57%.
FC Nymark - Edmonton Zilupe 1:0

46e minuut.
Grabarz komt het veld opgelopen. Klope komt het veld opgelopen. Bodnieks komt het veld opgelopen. Kapteinis komt het veld opgelopen. Mānulis komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bärnsten rent richting de bal. Bärnsten passt de bal in één keer door. Felkl speelt de bal door. Schaad is nu in balbezit. Schaad draait met de bal, schiet en ... Zwili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lăzăroiu is nu in balbezit. Lăzăroiu passt de bal in één keer door. Schaad heeft problemen om de bal te vangen. Schaad schiet op doel. Zwili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Edmonton Zilupe 2:0

67e minuut.
Bärnsten met de inworp. Reyman is nu in balbezit. Reyman geeft de bal voor. Jaruphan heeft problemen om de bal te vangen. Schaad is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Grabarz passt de bal zonder na te denken. Lats heeft problemen om de bal te vangen. Lats met een sublieme pass. Lăzăroiu rent richting de bal. Lăzăroiu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 42%, Edmonton Zilupe 58%.
FC Nymark - Edmonton Zilupe 2:0