Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:28
  • Competitiewedstrijd: A.l.Z Cup
  • Stadion: JOYOBOYO STADIUM
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6687
MacanPutih Fc ASK-Songhua
jalatunda Tactiek defend
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 60.4
solide Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Maertens met een sublieme pass. Zankov met een sublieme pass. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - ASK-Songhua 0:1

20e minuut.
Naiqun verovert de bal door een tackle van achteren. Naiqun geeft een lange en hoge pass. Relmulafken is nu in balbezit. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - ASK-Songhua 0:2

27e minuut.
Naiqun speelt de bal door. Zankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zankov passt de bal zonder na te denken. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - ASK-Songhua 0:3

29e minuut.
Mero trapt de bal weg van het doel. Cechetto kopt de bal weg. Daar is Arce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochim schiet op doel. Mero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Lizik probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beketov de bal. Struzyna speelt de bal door. Daar is Relmulafken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Relmulafken draait met de bal, schiet en ... Nur`afiq bokst de bal weg.

33e minuut.
Zankov met een sublieme pass. Beketov bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna verovert de bal door een tackle van achteren. Struzyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - ASK-Songhua 0:4

34e minuut.
Relmulafken rent richting de bal. Leksono begaat een overtreding. Relmulafken is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maertens zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Struzyna krijgt zijn hoofd ertegen. Nur`afiq bokst de bal weg. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken draait met de bal, schiet en ... Nur`afiq werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - ASK-Songhua 0:5

36e minuut.
Daar is Maertens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maertens geeft een hoge lob. Klungelig pakt Siahaan de bal. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Leksono onderschept slim de pass. Gran speelt de bal door. Beketov is nu in balbezit. Struzyna onderschept slim de pass. Struzyna draait met de bal, schiet en ... Nur`afiq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gran met een sublieme pass. Zankov met een sublieme pass. Struzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna geeft een hoge lob. Relmulafken springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MacanPutih Fc 68%, ASK-Songhua 32%.
MacanPutih Fc - ASK-Songhua 0:5

46e minuut.
Grote komt het veld opgelopen. Haave komt het veld opgelopen. Pascoalin komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Maertens speelt de bal door. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna passt de bal met de wreef. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Maertens speelt de bal door. Grote is nu in balbezit. Grote geeft de bal voor. Struzyna krijgt zijn hoofd ertegen. Nur`afiq probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Lizik geeft een hoge lob. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Yuliansyah ... Strafschop! Yuliansyah krijgt een gele kaart. Relmulafken is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Relmulafken kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Nur`afiq kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - ASK-Songhua 0:6

59e minuut.
Siahaan geeft een hoge lob. Inworp. Zankov met een snelle inworp. Naiqun geeft de bal voor. Struzyna maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Azpurua komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Lizik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizik passt de bal met de wreef. Struzyna kan de bal niet met de borst controleren. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken haalt uit met een fantastische trap. Nur`afiq verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tylas komt het veld opgelopen. Numfor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cechetto is nu in balbezit. Cechetto geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rochim is nu in balbezit. Tylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochim draait met de bal, schiet en ... Pascoalin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - ASK-Songhua 1:6

76e minuut.
Widodo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Yuliansyah geeft de bal voor. Lizik is nu in balbezit. Lizik passt de bal in één keer door. Struzyna rent richting de bal. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuliansyah tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Relmulafken is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gămălie komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Gămălie geeft de bal voor. Daar is Relmulafken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna draait met de bal, schiet en ... Nur`afiq maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MacanPutih Fc - ASK-Songhua 1:7

83e minuut.
Junde komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Beketov probeert de bal met de borst te controleren. Struzyna verovert de bal door een tackle van achteren. Struzyna met een sublieme pass. Relmulafken bereikt de bal nog maar net als eerste. Relmulafken draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Siahaan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Relmulafken is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Siahaan. Siahaan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MacanPutih Fc 63%, ASK-Songhua 37%.
MacanPutih Fc - ASK-Songhua 1:7