Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 18:28
  • Competitiewedstrijd: A.l.Z Cup
  • Stadion: Skinwalker Ranch
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4291
Skinwalker Ranch libero
Ares ++-- bm* Tactiek 5+5
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 38.6
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen matig
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Esposito met een harde bal richting middenveld. Stiefel is nu in balbezit. Libis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Libis krijgt een gele kaart. Stiefel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Von Steiger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tarzan is nu in balbezit. Tarzan schiet op doel. Cabaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - libero 1:0

4e minuut.
Inworp. Dreyer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuschler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuschler geeft de bal voor. Lang krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Drullis verovert de bal door een tackle van achteren. Drullis passt de bal in één keer door. Daar is Spiegel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruzītis rent richting de bal. Gruzītis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Esposito bokst de bal weg.

22e minuut.
Kuschler met een sublieme pass. Stiefel probeert naar een medespeler te passen. Kuschler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuschler geeft een hoge lob. Tarzan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gruzītis speelt de bal door. Aspas bereikt de bal nog maar net als eerste. Aspas passt de bal zonder na te denken. Biserčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserčić schiet op doel. Esposito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Tarzan kopt de bal weg. Libis is nu in balbezit. Lang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lang is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

45e minuut.
Doeltrap. Banka komt het veld opgelopen. Audars komt het veld opgelopen. Daris komt het veld opgelopen. Avots komt het veld opgelopen. Strupis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinwalker Ranch 47%, libero 53%.
Skinwalker Ranch - libero 1:0

46e minuut.
Koch komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Stiefel onderschept slim de pass. Stiefel geeft een hoge lob. Koch bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch draait met de bal, schiet en ... Cabaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - libero 2:0

58e minuut.
Gruzītis is nu in balbezit. Audars bereikt de bal nog maar net als eerste. Audars passt de bal zonder na te denken. Daris bereikt de bal nog maar net als eerste. Daris haalt uit met een fantastische trap. Esposito bokst de bal weg.

63e minuut.
Dreyer is nu in balbezit. Dreyer passt de bal zonder na te denken. Koch is nu in balbezit. Koch haalt uit met een fantastische trap. Cabaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - libero 3:0

69e minuut.
Banka passt de bal met de wreef. Ochoa is nu in balbezit. Koch onderschept slim de pass. Koch draait met de bal, schiet en ... Cabaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - libero 4:0

70e minuut.
Motta komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Flügister is nu in balbezit. Flügister geeft een lange en hoge pass. Koch rent richting de bal. Koch schiet op doel. Cabaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cabaj trapt de bal weg. Strupis kopt de bal weg. Gruzītis rent richting de bal. Gruzītis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Koch de bal. Paugurknābis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Koch haalt uit met een fantastische trap. Cabaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - libero 5:0

86e minuut.
Dreyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreyer geeft een hoge lob. Paugurknābis kopt de bal weg. Stiefel geeft een lange en hoge pass. Koch springt en kopt de bal. Cabaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Ochoa speelt de bal door. Spiegel rent richting de bal. Spiegel geeft de bal voor. Koch is nu in balbezit. Koch schiet op doel. Cabaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - libero 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinwalker Ranch 46%, libero 54%.
Skinwalker Ranch - libero 6:0