Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
libero MacanPutih Fc
5+5 Tactiek jalatunda
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 48
goed Schieten solide
matig Passen solide
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Jelonek met een snelle inworp. Biserčić rent richting de bal. Cechetto verovert de bal door een tackle van achteren. Cechetto geeft een hoge lob. Triyatna maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
libero - MacanPutih Fc 0:1

6e minuut.
Yuliansyah verovert de bal door een tackle van achteren. Yuliansyah geeft de bal voor. Biserčić kopt de bal weg. Gruzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruzītis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Yuliansyah geeft de bal voor. Inworp. Zərgərli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aspas controleert de bal met de borst. Aspas draait met de bal, schiet en ... Nur`afiq probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Rēpelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cechetto verovert de bal door een tackle van achteren. Cechetto geeft een hoge lob. Rochim springt en kopt de bal. Błaszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
libero - MacanPutih Fc 0:2

14e minuut.
Cechetto rent richting de bal. Cechetto passt de bal zonder na te denken. Libis rent richting de bal. Rochim verovert de bal door een tackle van achteren. Rochim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
libero - MacanPutih Fc 0:3

19e minuut.
Gruzītis passt de bal met de wreef. Biserčić heeft problemen om de bal te vangen. Biserčić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gruzītis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruzītis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Karisma passt de bal met de wreef. Siahaan rent richting de bal. Siahaan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gruzītis de bal. Gruzītis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gruzītis bereikt de bal nog maar net als eerste. Widakuweno verovert de bal door een tackle van achteren. Widakuweno geeft de bal voor. Zərgərli rent richting de bal. Zərgərli geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: libero 36%, MacanPutih Fc 64%.
libero - MacanPutih Fc 0:3

46e minuut.
Strupis komt het veld opgelopen. Avots komt het veld opgelopen. Audars komt het veld opgelopen. Banka komt het veld opgelopen. Daris komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Beketov komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Numfor geeft een lange en hoge pass. Daar is Rochim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cechetto met een sublieme pass. Rochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochim draait met de bal, schiet en ... Błaszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Jelonek rent richting de bal. Jelonek passt de bal met de wreef. Rochim is nu in balbezit. Rochim draait met de bal, schiet en ... Błaszkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Widodo komt het veld opgelopen. Tylas komt het veld opgelopen. Gliński komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Widodo probeert naar een medespeler te passen. Rochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochim passt de bal met de wreef. Tylas rent richting de bal. Tylas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Widakuweno geeft een lange en hoge pass. Inworp. Strupis met een snelle inworp. Gruzītis rent richting de bal. Gruzītis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Widodo geeft de bal voor. Banka is nu in balbezit. Banka passt de bal in één keer door. Tylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylas haalt uit met een fantastische trap. Błaszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: libero 64%, MacanPutih Fc 36%.
libero - MacanPutih Fc 0:3