Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baloomao FC Olympique Tartrai
BleuGuatemala Tactiek 433_ch_mid
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 3
63.2 gemiddelde waardering 49.6
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Grillon rent richting de bal. Shoshan verovert de bal door een tackle van achteren. Bernard rent richting de bal. Shoshan onderschept slim de pass. Shoshan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Ardon rent richting de bal. Ardon passt de bal zonder na te denken. Bernard verovert de bal door een tackle van achteren. Mathis rent richting de bal. Mathis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baloomao FC - Olympique Tartrai 1:0

18e minuut.
Mathis is nu in balbezit. Mathis probeert naar een medespeler te passen. Rouge speelt de bal door. Ardon is nu in balbezit. Ardon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat. Shoshan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Baloomao FC - Olympique Tartrai 2:0

25e minuut.
Blain rent richting de bal. Blain geeft een lange en hoge pass. Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Inworp. Tosi met een snelle inworp. Rouge is nu in balbezit. Rouge passt de bal met de wreef. Tosi geeft een hoge lob. Oriola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grillon kopt de bal weg. Vercruysse probeert de bal aan de voet te houden. Ardon rent richting de bal. Ardon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tosi geeft een lange en hoge pass. Shoshan is nu in balbezit. Grillon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grillon krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Tosi is nu in balbezit. Tomasich verovert de bal door een tackle van achteren. Tomasich probeert naar een medespeler te passen. Bungert rent richting de bal. Bungert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baloomao FC 37%, Olympique Tartrai 63%.
Baloomao FC - Olympique Tartrai 2:0

46e minuut.
Lasota komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vercruysse rent richting de bal. Shoshan begaat een overtreding. Vercruysse raakt geblesseerd tijdens het duel. Grillon met een snel genomen vrije trap. Ranzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranzoni draait met de bal, schiet en ... Machowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baloomao FC - Olympique Tartrai 2:1

52e minuut.
Santiago rent richting de bal. Santiago geeft een lange en hoge pass. Shoshan rent richting de bal. Shoshan draait met de bal, schiet en ... Oriola probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Baloomao FC - Olympique Tartrai 3:1

56e minuut.
Ardon is nu in balbezit. Ardon passt de bal zonder na te denken. Rouge rent richting de bal. Shoshan rent richting de bal. Shoshan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buitenspel voor Ardon. Goede buitenspelval van de verdediging. Csertői komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lasota passt de bal met de wreef. Mathis rent richting de bal. Mathis probeert naar een medespeler te passen. Csertői bereikt de bal nog maar net als eerste. Csertői schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Rouge probeert naar een medespeler te passen. Csertői is nu in balbezit. Csertői heeft problemen om de bal te vangen. Csertői haalt uit met een fantastische trap. Oriola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baloomao FC - Olympique Tartrai 4:1

82e minuut.
Grillon geeft een hoge lob. Leboucher geeft de bal voor. Mathis rent richting de bal. Mathis geeft een lange en hoge pass. Ardon springt en kopt de bal. Oriola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Rouge passt de bal in één keer door. Grillon rent richting de bal. Ardon begaat een overtreding. Ardon krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bernard rent richting de bal. Bernard passt de bal met de wreef. Vercruysse probeert naar een medespeler te passen. Ranzoni rent richting de bal. Ranzoni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baloomao FC 59%, Olympique Tartrai 41%.
Baloomao FC - Olympique Tartrai 4:1