Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red and Black Lions FC DOM EN FORCE
toutatack Tactiek dur3
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.6 gemiddelde waardering 31
solide Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
solide Verdedigen zwak


4e minuut.
Leprêtre bereikt de bal nog maar net als eerste. Leprêtre geeft een hoge lob. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna schiet op doel. Brisson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC DOM EN FORCE 1:0

6e minuut.
Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC DOM EN FORCE 2:0

8e minuut.
Suomi verovert de bal door een tackle van achteren. Suomi geeft de bal voor. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna draait met de bal, schiet en ... Brisson probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lebel geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Firoud stond buitenspel. Vaillant maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lanna rent richting de bal. Lanna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Vaillant geeft de bal voor. Lanna rent richting de bal. Lanna met een sublieme pass. Alatalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatalu schiet op doel. Brisson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Tsakiroglou onderschept slim de pass. Tsakiroglou probeert naar een medespeler te passen. Lanna rent richting de bal. Alatalu is nu in balbezit. Alatalu haalt uit met een fantastische trap. Brisson bokst de bal weg. Ben Bouali rent richting de bal. Ben Bouali haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lanna de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Alatalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakho probeert naar een medespeler te passen. Joseph is nu in balbezit. Joseph draait met de bal, schiet en ... Ruminski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC DOM EN FORCE 2:1

22e minuut.
Tsakiroglou geeft een hoge lob. Lebel heeft problemen om de bal te vangen. Lanna is nu in balbezit. Lanna draait met de bal, schiet en ... Brisson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC DOM EN FORCE 3:1

25e minuut.
Alatalu probeert naar een medespeler te passen. Bruyère bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna verovert de bal door een tackle van achteren. Lanna schiet op doel. Brisson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC DOM EN FORCE 4:1

27e minuut.
Buitenspel voor Joseph. Goede buitenspelval van de verdediging. Idígoras maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lebel is nu in balbezit. Ben Bouali onderschept slim de pass. Ben Bouali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Alatalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatalu geeft de bal voor. Hitzel heeft problemen om de bal te vangen. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC DOM EN FORCE 5:1

31e minuut.
Alatalu met een sublieme pass. Ben Bouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakiroglou met een sublieme pass. Lanna bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Leprêtre verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naudin met de inworp. Tsakiroglou rent richting de bal. Tsakiroglou geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Alatalu rent richting de bal. Leprêtre verovert de bal door een tackle van achteren. Leprêtre geeft een hoge lob. Joseph rent richting de bal. Joseph schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Lanna is nu in balbezit. Lanna passt de bal met de wreef. Alatalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatalu schiet op doel. Brisson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC DOM EN FORCE 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 26%, FC DOM EN FORCE 74%.
Red and Black Lions - FC DOM EN FORCE 6:1

46e minuut.
Dias komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ben Bouali met de inworp. Jeannot rent richting de bal. Vaillant verovert de bal door een tackle van achteren. Vaillant geeft de bal voor. Alatalu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Tsakiroglou probeert naar een medespeler te passen. Sakho bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatalu verovert de bal door een tackle van achteren. Alatalu geeft een lange en hoge pass. Brisson probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vaillant is nu in balbezit. Vaillant geeft een hoge lob. Daar is Bruyère, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dias rent richting de bal. Dias schiet op doel. Brisson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Suomi speelt de bal door. Jeannot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tsakiroglou. Tsakiroglou krijgt een gele kaart.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brisson met een harde bal richting middenveld. Tsakiroglou kopt de bal weg. Ben Bouali rent richting de bal. Ben Bouali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Leprêtre met een harde bal richting middenveld. Ragot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsakiroglou begaat een overtreding. Tsakiroglou krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Ragot raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeannot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Joseph rent richting de bal. Joseph draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red and Black Lions - FC DOM EN FORCE 6:2

72e minuut.
Bruyère speelt de bal door. Jeannot is nu in balbezit. Dias maakt een afschuwelijke overtreding. Dias is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Naudin speelt de bal door. Ben Bouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Bouali passt de bal met de wreef. Alatalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatalu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Suomi geeft de bal voor. Vaillant rent richting de bal. Vaillant passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ben Bouali de bal. Ben Bouali schiet op doel. Brisson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lebel is nu in balbezit. Vaillant verovert de bal door een tackle van achteren. Vaillant speelt de bal door. Alatalu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatalu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Naudin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oporski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red and Black Lions 23%, FC DOM EN FORCE 77%.
Red and Black Lions - FC DOM EN FORCE 6:2